Aprofita el juliol per formar-te!

Cursos estiu 2018

Cursos intensius per aprofitar l'estiu. 

18/05/2018


Aquest estiu t'oferim diferents cursos segons les teves necessitats. Tots són cursos intensius, per treure el màxim partit.
Cursos intensius de conversa en anglès, de nivells B1 i B2.2, de 2 setmanes, durant les quals podràs millorar la teva pronunciació i fluïdesa i ampliar vocabulari. Hi haurà dues edicions de cada curs, en horari de tarda. A més, el 20 de juny et convidem a la nostra jornada de portes obertes perquè puguis resoldre qualsevol dubte sobre els cursos i assistir a una classe gratuïta. La matrícula ja està oberta i pots reservar cita per fer una prova de nivell, gratuïta i sense cap compromís.

Pensem que la formació continuada del personal docent és molt important, així que també oferim cursos de formació de professors d'anglès i professors estrangers d'espanyol. Són cursos d'una setmana, en diferents edicions entre juny i setembre, i amb els quals es pot obtenir el certificat corresponent. 

A més, com fem durant tot l'any, oferim programes a mida per a grups internacionals. Creiem que es una bona oportunitat estudiar una llengua, que bé pot ser anglès o espanyol, mentre es coneix la fantàstica ciutat de Barcelona.