Aportacions de la Comunitat UAB envers la situació d'emergència actual

Aportacions diverses Facultats

En aquesta notícia anirem actualitzant les diverses aportacions de cada Facultat.

19/03/2020

Aquesta iniciativa es va engegar el dilluns 16 de març gràcies a la Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB. Van crear un espai amb diverses aportacions de professors i professores especialistes en literatura, filosofia i música per tal d’intentar fer més amens aquests dies que ens esperen. És un recull de suggeriments, lectures i melodies, eixides de moments semblants, o bé de reflexions personals sobre la situació. 

Veure iniciativa Facultat Filosofia i Lletres

Avui, 19 de març la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB ha posat en marxa la iniciativa #FemFCCUAB on tots els membres de la facultat poden enviar els seus relats, poemes, imatges, reflexions, etc. al correu electrònic: dg.c.comunicacio@uab.cat 
És una manera d’aprofitar el temps que estarem a casa per afrontar aquesta situació amb enginy. 

Veure iniciativa Facultat Ciències de la Comunicació

A mes a més ens omple d’orgull saber que un total de 2.500 estudiants de Medicina i Ciències de la Salut, molts d’ells, estudiants de Medicina de la UAB, s’han ofert per fer de voluntaris davant l’emergència pel coronavirus. La iniciativa és gestionada pel col·legi de Metges de Barcelona.

Més informació sobre els voluntaris de Medicina i Ciències de la Salut:


Molts ànims a tots i a totes!

 

Notícies relacionades

MOOCS2020

Els més de 40 cursos MOOC de la UAB, disponibles per a iniciar-se en qualsevol moment

Big Data, Egiptologia, Art 3D i animació en videojocs, Primers Auxilis Psicològics, Humanitats Ditgital o Com persuadir, són només alguns dels més de 40 cursos on-line MOOC que ofereix la UAB, gratuïts, els quals estan disponibles per a iniciar-se en qualsevol moment. Ara, com a novetat degut al confinament, i fins al 26 de juliol, Coursera ofereix a la comunitat UAB la gratuïtat completa (certificiat inclòs) a tot el catàleg de Coursera.

Treball-viquipedia part2

L’experiència d’una estudiant: Editar la Viquipèdia com a Treball de Fi de Grau

Totes les notícies