Alumnes de la facultat guanyen l'or i el bronze als premis de Creativitat JCDecaux

Els guanyadors dels Premios de Creatividad Exterior 2022 a la gala celebrada a Madrid
Els guanyadors dels Premios de Creatividad Exterior 2022 a la gala celebrada a Madrid

El 24 de Novembre va ser l’entrega de Premis de Creativitat Exterior JCDecaux en una cerimònia a Madrid. En l'edició d'enguany, tant l'or com el bronze han estat guanyats per alumnes de publicitat i relacions públiques de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB.  

01/12/2022

JCDecaux va celebrar el 24 de novembre la vintena edició dels Premis JCDecaux de Creativitat Exterior a Espanya, en què es van guardonar els 13 millors treballs del 2022 de creativitat en publicitat exterior realitzats per agències creatives, de mitjans o digitals, anunciants, professionals freelance i estudiants de disseny i publicitat. Aquests guardons reconeixen el talent creatiu i les millors campanyes pensades i dissenyades per al medi exterior que s'han exhibit a Espanya durant el darrer any

En l'edició d'enguany, celebrada a Madrid, tant l'or com el bronze han estat guanyats per alumnes de publicitat i relacions públiques de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB.  

Joan Bogunyà, alumne de quart curs, i actualment d'Erasmus a Firenze, ha guanyat l'or amb la seva campanya "Papel de regalo". El tercer premi se l’han emportat Judit Aguiló, Sofía Escardibul, Ainhoa Garcia, Marina Gascón i Ana Gimeno, estudiants de tercer, amb la seva campanya "2030", treball realitzat dins l'assignatura Projectes Publicitaris i de Relacions Públiques.  

Així, el Projecte Exterior-UNICEF ha estat el primer projecte dels que conformen l'assignatura, i tots els 14 grups en que es reparteixen els alumnes han participat en la convocatòria.