Ana de Inés Trujilo "Transformem en festa el camp de batalla". Ana de Inés Trujillo. Obituari

Aquest dissabte, 10 de juliol del 2021, ha mort a València la nostra estimada companya i amiga, Ana de Inés Trujillo.

[+]
Psicogenere El Grup de Recerca Des-subjectant-lis en Salut Mental i Gènere guanya el premi a les Bones pràctiques en l'atenció en la violència masclista i en l'àmbit de la salut 2020-2021

El Departament de Salut va presentar el 25 de novembre de 2020 el Model d’atenció a la salut de les dones que viuen o han viscut situacions de violència masclista.

[+]
Cartell de l'exposició UAB: Exposem el racisme - Problematitzar el racisme és cosa de totes

Durant els dies 12 a 23 d'abril en el passadis de la Facultat de Psicologia hi ha instalada una exposició sota el titol "UAB: Exposem el racisme - Problematitzar el racisme és cosa de totes"

[+]
Seminari Seminari de Enrique Santamaría


El seminari  amb el títol Escribir en --y desde-- las ciencias sociales  tindrà lloc els dies 31 de maig, 4 i 7 de juny, de 16:00 a 18:00h en format online.

[+]
conferencia La Covid i la pandèmia oculta del desbordament de la crisi global de la cura

Margot Pujal, doctora en Psicologia Social i investigadora del Departament de Psicologia a l'Àrea de Psicologia Social de la UAB, reflexiona sobre el desbordament global de la cura arran del coronavirus i els seus efectes en la salut de les dones.

[+]
Psicogènere Servei d'atenció psicològica per a víctimes de violència de gènere La Facultat de Psicologia ofereix atenció psicològica a les víctimes de violència de gènere a través del Servei de la Unitat Psicogènere [+]

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Contacte
Dep. de Psicologia Social
Fac. de Psicologia, Edifici B
Campus de Bellaterra
08193 Bellaterra
935813831

d.psic.socialarrobauab.cat

 

 

 

 

2021 Universitat Autònoma de Barcelona