Beques Margarita Salas Beques postdoctorals Margarita Salas

Els grups de recerca del departament tenen l’oportunitat d’acollir a investigadors postdoctorals durant 2 anys mitjançant el programa Margarita Salas. Les persones candidates han d’haver llegit la tesi en els darrers 2 anys en una universitat espanyola. 

[+]
Oferta tesis Oferta de beques predoctorals

El projecte de recerca Aggressive Behavior and Conduct Disorders: Development and Heterogeneity in Children (ABCD) busca persones candidates a dues beques predoctorals.

 

[+]
R. Andero Raül Andero, nou professor d'investigació ICREA a l’INc-UAB

El neurocientífic i psicobiòleg Raül Andero de l'INc-UAB ha estat guardonat amb una distinció sènior de professor d'investigació concedida per la Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats (ICREA).

[+]
Roser Nadal Roser Nadal, entre les 100 millors acadèmiques d'Espanya La professora del Departament de Psicobiologia i de Metolodogia de Ciències de la Salut i membre de l'Institut de Neurociències de la UAB, Roser Nadal, ha estat reconeguda com una de les 10 dones més destacades en l'àmbit acadèmic, segons el rànquing de Mujeres&Compañía "Las Top 100 mujeres líderes en España" en la seva edició 2019. [+]
Reglament 2019 Nou reglament del Departament Aprovat al Consell de Departament del dia 3 de juliol de 2019 i ratificat en Consell de Govern el 3 d'octubre de 20019 [+]

CONTACTA AMB NOSALTRES

Departament de Psicobiologia i de Metodologia de les Ciències de la Salut
Carrer Fortuna
Edifici B
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)
TEL +34 93 581 28 13

d.psicobiologiaarrobauab.cat

 

 

 

 

2021 Universitat Autònoma de Barcelona