Estudiants clasificats a la Preliminar Plancks / estudiantes clasificados en la preliminar Plancks Estudiants de Física+Química, guanyen les Preliminars de Plancks 2021 

Quatre estudiants del doble grau de Física i Química de la UAB s’han proclamat guanyadors absoluts a les Preliminars de PLANCKS, una competició internacional de física teòrica. Serà un dels dos únics equips de l’Estat que competirà a nivell internacional a la final de maig.

[+]
Konrad Eiler Konrad Eiler, distingit per l'Acadèmia Europea de Tecnologia de Superfície

L'estudiant de doctorat, que desenvolupa la seva tesi al Departament de Física sota la direcció d’Eva Pellicer i Jordi Sort, ha guanyat el Schwäbisch Gmünd Prize for Young Scientists que atorga l’EAST.

[+]
Poster Virtual Days La UAB reobre tots els serveis dels campus

La UAB reobre tots els serveis dels campus a partir del dia 6 de juliol, amb la reincorporació progressiva de tot el personal organitzat en torns per tal de garantir la salut dels treballadors en relació a la covid-19.

[+]
Maria Josefa Yzuel María Josefa Yzuel rep el Premi Julio Peláez a Pioneres de la Física

La catedràtica emèrita María Josefa Yzuel ha rebut el Premi Peláez a Pioneres de la Física, la Química i les Matemàtiques, concedit per la Fundació Tatiana Pérez de Guzmán el Bueno, juntament amb la investigadora del CSIC Susana Marcos.

[+]
Magnetisme Jordi Sort Desenvolupen un interruptor magnètic amb menys despesa energètica

Un equip internacional coordinat per la UAB ha demostrat la possibilitat d’activar i desactivar la magnetització mitjançant voltatge en una nova classe de materials fàcils de fabricar que contenen nitrogen. Els resultats, publicats a Nature Communications poden ser d’utilitat per millorar l’eficiència energètica dels dispositius.

[+]
QuantumCAT La UAB participa al nou Hub de tecnologies quàntiques QuantumCAT

Coordinat per l'ICFO i amb la participació de la UAB, el CNM, l'IFAE i el ICN2, entre altres institucions, l'objectiu de consorci és promoure projectes de transferència tecnològica i innovació amb un impacte industrial i social a curt i mig termini.

[+]
IMG_Noticia_280219_SerraHunterProgramme2019 Convocatòria Programa Serra Húnter 2019 El programa Serra Húnter ha fet pública l'oferta de places de professorat de les universitats catalanes. [+]
play play
El Grau de Física de la Universitat Autònoma de Barcelona Materials nanoporosos
 

 

 

2021 Universitat Autònoma de Barcelona