Video presentació TFG amb David Roca Consells per preparar el teu Treball Fi de Grau

Si ets estudiant, segurament hauràs de preparar el teu TFG! El Treball Fi de Grau (TFG) és un treball original i autònom que cada estudiant realitza sota l'orientació d'un tutor/a, qui actua com a dinamitzador i facilitador del procés d'aprenentatge. 

[+]
Jordi Bosch a la pel·lícula El crèdit Entrevista a Joan Riedweg, director de 'El crèdit'

El crèdit es l'adaptació audiovisual de l'èxit teatral de Jordi Galceran amb gran acollida per part del públic i de la crítica. Entrevistem a Joan Riedweg, director de la pel·lícula i docent a la facultat.

[+]
Portada del llibre El crèdit amb Jordi Bosch S’estrena El Crèdit una pel·lícula de Joan Riedweg

El professor del nostre departament Joan Riedweg estrena juntament amb Abel Folk la pel·lícula "El Crèdit", una adaptació per a televisió de l'èxit teatral d'en Jordi Galceran que ha triomfat en més d'onze països. 

[+]
Tablet Màster en Comunicació i Periodisme Digital

L'aplicació de les noves tecnologies als mitjans tradicionals demana una formació específica dels professionals de la comunicació. 

 

[+]
Montse Lavilla amb el premi Leadership 2018 Montse Lavilla: 'La nova era tecnológica de la publicitat necessita de persones que tinguin una gran inquietud per aprendre i per actualitzar-se constantment'

Amb més de 20 anys d'experiència en màrqueting i comunicació Montse Lavilla, docent de la UAB, ha treballat com a directora de màrqueting d'empreses com Abbsolute Comunicació o Adevinta Spain.

[+]
Alumnes del Màster en Creativitat Estratègica en Informació Audiovisual Màster en Creativitat Estratègica en Informació Audiovisual

El màster en Creativitat Estratègica en Informació Audiovisual coordinat per el Dr. Juan José Perona va dirigit a les persones que volen ampliar la seva formació dins del camp del periodisme audiovisual.

[+]

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Contacte
Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual
Despatx I0/224
C/ de la Vinya,Edifici I
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)
Barcelona


Ubicació google maps

41º 30' 0.34" N
2º 6' 15" E


Xarxes Socials

   
+34 93 581 15 29

d.publicomarrobauab.cat

 

 

 

 

2020 Universitat Autònoma de Barcelona