conferencia balonas La Dra. Sara Balonas, de la Universitat de Minho, visita el departament en el marc del programa europeu Erasmus+

La Dra. Balonas ha visitat el departament del 8 al 12 de maig per treballar temes de docència col·laborativa en publicitat amb professorat del departament, i ha aprofitat per impartir dos seminaris per estudiants de grau i doctorat.

[+]
Premis tfg Aquests són els guanyadors de la V edició dels Premis de Recerca en Comunicació Digital UAB

Silvia Penelas Cuiña, de la Universidad de Santiago de Compostela, guanya el primer premi amb el seu treball “Branded content para la educación sexual”.

[+]
Conferencia Videoclip El món audiovisual i la indústria musical units en la conferència "Passat, present i futur dels videoclips"

Dilluns dia 27 de febrer a les 11.00 h es celebrarà a l’Aula Magna de la Facultat de Ciències de la Comunicació l’acte Passat, Present i Futur dels Videoclips amb convidats de luxe del món audiovisual i la indústria musical.

[+]
RSC Radio Estudi sobre la responsabilitat social corporativa a la publicitat radiofònica

La revista Profesional de la Información ha publicat al seu número (Vol. 31 Núm. 5) l’article “The sound of responsibility: evolution of the use of radio advertising as a corporate social responsibility (CSR) communication channel before and after Covid-19. A significant increase” elaborat per professors del nostre departament.

[+]
Tesi movilitat Tesi doctoral sobre la dinamització estratègica de la mobilitat urbana sostenible

El passat 19 d'octubre, es va presentar la tesi d'Isabel Cristina Torres Estrada,“Comunicación para el cambio social y nueva teoría de la estrategia, en los procesos de movilidad urbana sostenible”

[+]
Premis recerca V edició dels Premis de Recerca en Comunicació Digital

Es vol premiar tant als estudiants autors dels millors TFG com als seus tutors.

[+]
Conferencia Joan costa Joan Costa a les nostres aules: "Primer l'empatia i després la tecnologia"

El divendres 4 de novembre el comunicòleg i guru de la Comunicació Integral, el Dr. Joan Costa, va dictar per als alumnes de 2n de Comunicació de les Organitzacions una conferència sobre el Dircom

[+]

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Contacte

Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual
Despatx 313 i 311
C/ de la Vinya,Edifici I
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)
Barcelona


Ubicació google maps

41º 30' 0.34" N
2º 6' 15" E


Xarxes Socials

   


+34 93 581 15 45

d.publicomarrobauab.cat

 

 

 

 

2023 Universitat Autònoma de Barcelona