El Máster DCEI finaliza su 24ª edición con la presentación pública de los proyectos finales de sus a El Màster DCEI finalitza la seva 24ª edició amb la presentació pública dels projectes finals del seu alumnat
El passat 12 de febrer, a l’Escola de Postgrau de la UAB, els i les estudiants de la 24ª edició del Màster en Direcció de Comunicació Empresarial i Institucional, del Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual, van presentar els seus projectes finals de Màster.

[+]
Doctorands 1r any Els Doctorands del Programa del Doctorat de Comunicació Estratègica, Publicitat i RP assisteixen als Cursos d’especialització Metodològica
Al finalitzar la seva Tesis, els doctorands hauran d’haver assistit a 60 hores de cursos especialitzats en metodologia i investigació.

[+]
Concurs Fotogràfic Un concurs fotogràfic i tallers gratuïts per promoure la cohesió social i els drets humans a la UAB
 L’Observatori Mediterrani de la Comunicació (OMEC) ha organitzat una sèrie d’activitats per involucrar als estudiants de la UAB en aquests debats i processos de canvi social.

[+]
Xerrada Fernando Morales Conferència: "Carrera Académica y acreditación del profesorado"
La conferència serà el dilluns 25 de febrer,  a la de Sala Reunions del Deganat, de la Facultat de Ciències de la Comunicació, a les 16 h.
 
[+]
Premi nestle Alumnes del Grau de Publicitat i Relacions Públiques guanyen el Premi Nestlé de Comunicació en Sostenibilitat
La campanya es va desenvolupar dins l'assignatura "Creativitat en Publicitat i Relacions Públiques" de 3r curs del Grau en Publicitat i Relacions Públiques i s'hi va estar treballant des del mes d'octubre del 2018.
[+]
Premi sostenibilitat Estudiants de Publicitat i Relacions Públiques creen la campanya d'estalvi energètic de la UAB
Els alumnes del Grau de Publicitat i Relacions Públiques Daniel Belmonte, Alba Cano, Núria Carreté, Macarena Maturana, Paula Moreno, Nerea Ortiz i Cristina Pérez són el grup guanyador del concurs de la campanya de sostenibilitat i estalvi energètic que la UAB durà a terme aquest curs al campus.
[+]
Persones Estudiant Presentació dels plans estratègics de comunicació dels alumnes del màster en Direcció de Comunicació Empresarial i Institucional
El dimarts 12 de febrer, en sessió pública i a la Sala de Graus de l’Escola de Postgrau, els alumnes de la 24ena edició del màster en Direcció de Comunicació Empresarial i Institucional presentaran els plans de comunicació que han elaborat per empreses i institucions reals.
[+]

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Contacte
Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual
Despatx I0/224
C/ de la Vinya,Edifici I
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)
Barcelona


Ubicació google maps

41º 30' 0.34" N
2º 6' 15" E


Xarxes Socials

   
+34 93 581 15 29

d.publicomarrobauab.cat

 

 

 

 

2019 Universitat Autònoma de Barcelona