Cooperació i EpJG

Maydan: civic engagement experiences from Syrian youth at the diaspora

Inscripció

 

"Maydan: experiències de compromís cívic de joves sirians a la diàspora" és una plataforma per a iniciatives i projectes centrats en la transformació del conflicte sirià i els seus efectes. L’esdeveniment posarà al centre iniciatives liderades per joves sirians, centrades en la construcció de pau, la prevenció de conflictes i la defensa dels drets de la població desplaçada. Reunirà actors de la societat civil tant de la comunitat siriana a l’estranger com de les comunitats d’acollida. L’esdeveniment és una oportunitat per connectar amb persones que treballen per aconseguir el mateix objectiu i, amb sort, establir fructíferes col·laboracions amb ells. Es crearan taules temàtiques amb l’objectiu de discutir estratègies comunes i compartir consells i aprenentatges.

 

*
*
*
*
*
 
*
*
*

Organitzacions

*

 

Tens algun projecte o iniciativa que t’agradaria presentar a l'esdeveniment?  
Des de quin país/lloc viatges?

Necessites traducció simultània de l'anglès al castellà?

 

Informació bàsica sobre protecció de dades en aquest enllaç

 

Responsable Fundació Autònoma Solidària (FAS).
Finalitat Gestionar les inscripcions a les activitats institucionals, formatives i de sensibilització organitzades per la FAS.
Legitimació Consentiment de la persona interessada.
Destinataris Les vostres dades es comunicaran a tercers.
Drets Accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la portabilitat, oposar-se al tractament i sol·licitar-ne la limitació.
Informació addicional Podeu consultar-la a la nostra pàgina web.