FAS > Cooperació i epd > Educació pel desenvolupament > Premi tfg

PREMI A TREBALLS DE FI DE GRAU SOBRE DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE I JUSTÍCIA GLOBAL

La Fundació Autònoma Solidària obre un Premi de Treballs de Final de Grau destinat a premiar els millors treballs en l’àmbit del desenvolupament sostenible i la justícia global realitzats per estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona durant el curs acadèmic 2017-2018.

Aquesta convocatòria té per objectiu promoure l’interès per la recerca entorn el desenvolupament sostenible i la justícia global, comprenent el compromís de la Universitat davant dels desafiaments del món actual i el seu paper clau en la generació de coneixement crític i la formació d’una ciutadania activa i preparada per a promoure el canvi social.

Les temàtiques objectes d’aquesta convocatòria són el medi natural i la biodiversitat; el canvi climàtic, energia, aigua i residus; l’economia social i el cooperativisme; els drets humans, la governança i la democràcia participativa; els conflictes i la construcció de pau; les migracions i la interculturalitat; la participació i els moviments socials; i la salut comunitària.

El termini per a la presentació de les sol·licituds és el 21 de setembre de 2018. Les bases de la convocatòria, així com les plantilles de carta del tutor/a i carta de presentació que l’estudiant ha de presentar es troben disponibles als següents enllaços:

Resolució definitiva 2a convocatòria Premis TFG 2018

Bases premi TFG desenvolupament sostenible

Carta de presentació

Carta del tutor/a del TFG

Edicions anteriors:

Resolució de la 1a Edició dels Premis TFG en Desenvolupament Sostenible i Justícia Global
© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats