Intercanvis lingüístics

Intercanvis presencials

El Servei de Llengües organitza trobades d'intercanvi lingüístic per a practicar llengües durant el curs acadèmic.

Trobada d’intercanvi anglès-espanyol amb Study Abroad
 
Activitat per practicar la conversa en anglès, presencialment, a Barcelona. Es tracta d’un intercanvi lingüístic espanyol-anglès amb estudiants del programa Study Abroad de la UAB. Són alumnes de grau, amb edats compreses entre els 18 i els 22 anys i amb un alt nivell d’anglès, la majoria dels quals són d’Amèrica del Nord.
 
Es fan diverses trobades durant el semestre. Són trobades guiades, l'objectiu de les quals és que practiqueu la llengua i sobretot que us conegueu i pugueu quedar pel vostre compte amb alguna de les persones que hi assisteixin i practicar l’anglès amb un natiu.  
 
L’activitat és totalment gratuïta i s’aniran publicant les dates de les trobades a través del blog Servei de Llengües & Study Abroad.
 
Properes sessions: 2019
 
Si voleu informació ompliu aquest formulari.
 
 
Programa Tàndem de la UAB
 
Dinamització Comunitària, amb la col·laboració del Servei de Llengües, organitza el Programa Tàndem de la UAB. Si sou membres de la comunitat universitària i us interessa practicar llengües i conèixer persones d'altres cultures, podeu participar en aquesta activitat. 
 
Teniu disponible també el blog del programa, on hi trobareu recursos d'aprenentatge de llengües i consells útils per al vostre intercanvi. 
 
Dinamització Comunitària duu a terme cada semana les activitats del tándem, que són gratuïtes i sense prèvia inscripció. Cada dimecres, a la primera planta de la plaça Cívica, hi ha una trobada, on hi ha persones com vosaltres, que volen practicar llengües. És un lloc ideal per a trobar una parella lingüística. 
 
Busqueu una parella lingüística?
 

Al blog del tàndem hi teniu un formulari per a trobar parella lingüística. Si us inscriviu al formulari, us posarem a la nostra base de dades i contactarem amb vosaltres quan hi hagi una persona relacionada amb el perfil que busqueu o quan organitzem alguna activitat relacionada amb la llengua o llengües que voleu practicar. 
 
 
Per a qualsevol activitat d’intercanvi lingüístic, us recomanem la Guia de suport a l'intercanvi lingüístic que us proporcionarà una bateria d'idees, orientacions i propostes amb què podreu gestionar de forma autònoma les trobades amb la vostra parella lingüística i treure'n més profit.

Guia de suport a l'intercanvi lingüístic en català
Guía de apoyo para el intercambio lingüístico
Language exchange support guide