Marxandatge UAB

Logo, Columnes i UABMood són les tres noves col·leccions de marxandatge de la UAB.

Si has d’anar a un acte on representes la Universitat. Si fas una petita estança a la UAB i te’n vols emportar un record. Si hi treballes cada dia i vols presumir la bossa quan vagis al mercat. Si no saps què regalar i busques una idea original i simpàtica... Segur que trobes mil i una excuses per passar-te per la botiga de l’Abacus al campus de la UAB i remenar entre les noves col·leccions UAB per triar la que més t’agradi.
 

Col·lecció Logo
T’agrada presumir la marca UAB i fer-te notar, però d’una manera elegant? T’agraden els dissenys moderns i cridaners, però alhora amb la formalitat de la combinació del blanc i el negre? Logo és la teva col·lecció! 
 

Bossa de la col·lecció Logo Dessudadora de la col·lecció Logo Samarreta de màniga curta de la col·lecció Logo Tassa de la col·lecció Logo 

Cantimplora de la col·lecció Logo

Funda de mòbil de la col·lecció Logo

 

Col·lecció Columnes
T’agraden més els dissenys discrets i exclusius? La col·lecció Columnes t’ofereix una alternativa més artística, amb el protagonisme de les columnes del Coneixement, reinterpretades amb un disseny exclusiu. 

 

Bossa de la col·lecció Columnes Llibreta de la col·lecció Columnes Llibreta de la col·lecció Columnes 


Funda de mòbil de la col·lecció Columnes

 

Col·lecció UABMood
Ets fan del campus de la UAB? T’agradaria emportar-te’n un trosset a casa? La col·lecció UABMood t’ofereix una panoràmica del campus per prendre el café, anar de compres o portar els llibres i el portàtil amunt i abaix, o per la funda del mòbil. Fem campus?
 

Tassa de la col·lecció UABMood 

Bossa de la col·lecció UABMood

Funda de mòbil de la col·lecció UABMood

 

Apropa't a la botiga Abacus de la Plaça Cívica. Hi trobaràs aquestes 3 col·leccions i moltes opcions més de marxandatge UAB.