Projecte COMTEC

Projecte COMTEC
El projecte COMTEC és l’estratègia de la Facultat de Ciències de la Comunicació per a la dècada del 2020. Es tracta d’una aposta per fomentar el coneixement i el talent digital en l'àmbit de la comunicació. Per aquest motiu, es regeix pel lema “On la Comunicació es troba amb la Tecnologia”.

L’objectiu del COMTEC és liderar la conceptualització, la formació i la reflexió de la transformació tecnològica de la societat introduïnt la comunicació com a element indispensable i al mateix nivell que les qüestions tècniques. 

Per assolir-ho es vol oferir eines de formació i reflexió als tres col·lectius que conformen la comunitat universitària: professorat, alumnat i personal d’administració i serveis (PAS).
Les àrees d’actuació del projecte s’estenen en 4 vessants:
1. Docència: amb el disseny d’assignatures que responen als continguts COMTEC i l’aposta per treballs final d’estudis (TFG i TFM) amb temàtiques afins

2. Talent Digital: l’oferta als estudiants de sessions d’orientació professional i activitats professionals per col·laborar amb empreses tecnològiques i digitals

3. Recerca: l’ampliació de la recerca tecnològica per afavorir la reflexió crítica de la seva transformació, des d’una perspectiva de la comunicació

4. Transferència: convertir el COMTEC en l’instrument impulsor de la transferència de la facultat amb les indústries tecnològica i de la comunicació, així com les institucions socials i governamentals.

El COMTEC també estarà vinculat al conjunt d’actes que s’organitzaran l’any 2021 amb motiu del 50è aniversari de la Facultat.