Arxiu de notícies

Concurs

La UAB convoca una nova edició del concurs Tesi en 4 minuts

L’Escola de Doctorat ha organitzat una nova edició del concurs Tesi en 4 minuts, dirigit a estudiants de doctorat de la UAB. El repte consisteix en explicar oralment la seva recerca durant un temps màxim de 4 minuts, emprant un llenguatge entenedor, per a un públic en general. Les persones interessades poden inscriure’s del 4 al 22 de març de 2021.

Imatge de l'exposició fotogràfica ¿Violència 0¿, organitzada per l¿Agrupació Foto-Cine de Cerdanyola

Donar visibilitat a les violències invisibles

Aquest és l’objectiu de les jornades virtuals organitzades per la comissió d’Igualtat que se celebraran el proper 3 de març a les 12 i se centraran en les violències menys visibles contra les dones

Els tres guanyadors del premi

Millor projecte d’investigació sobre Dret Financer i Tributari

Els professors de la Facultat de Dret, Zuley Fernández, Miguel Ángel Sánchez Huete i José Antonio Fernandez, són els autors d'un projecte de recerca considerat el millor projecte d’investigació sobre Dret Financer i Tributari del 2020, que ha guanyat els Premis Jurídics Ferrer Eguizábal.

Guillem Izquierdo, rebent el Premi Jurídic Ferrer Eguizábal

Guillem Izquierdo ja té a les seves mans el Premi Jurídic Ferrer Eguizábal del Col·legi d’Advocats de Barcelona

El professor de la facultat i doctorat cum laude de la UAB, va guanyar el premi l’any 2019, però no ha estat fins aquesta setmana que s’ha dut a terme l’acte de celebració. El jurat ha considerat que una de les millors monografies sobre dret civil català és l’obra d’Izquierdo ”La divisió i la temporalitat del domini: la propietat temporal del Codi Civil de Catalunya”.

Imatge de l'OEW 2021

Arriba l'"Open Education Week" a la UAB

En el marc de l'Open Education Week -que se celeba a tot el món de l'1 al 5 de març- el Servei de Biblioteques de la UAB ha organitzat dues activitats divugatives adreçades a personal docent i investigador i a l'alumnat, per tal de promoure els avantatges i possibilitats de l'educació en obert.

Eleccions Claustre 2021

Convocades les eleccions al Claustre de la UAB

Les eleccions al Claustre de la UAB es desenvoluparan pel sistema de votació electrònica els dies 17 i 18 de març de 2021. En aquestes eleccions, es renoven tots el membres electes representants dels quatre sectors electorals.