Arxiu de notícies

Dotze personatges històrics de la Veterinària catalana - Biblioteca - Martí Pumarola

Acte inaugural a la biblioteca de la Facultat de Veterinària: “12 Figures de la Veterinària Catalana”

El dimecres 16 de desembre es va celebrar a la Biblioteca de la Facultat de Veterinària l’acte inaugural 12 Figures de la Veterinària Catalana, a càrrec del professor Martí Pumarola i en Vicenç Allué, cap de la biblioteca.

Video VI concurs de fotografia Mywebtime

S'han fet públiques les imatges guanyadores del concurs fotogràfic de l'aplicació My Webtime

El jurat del premi ha desvetllat les dotze imatges guanyadores de la sisena edició del concurs fotogràfic de l'aplicació My Webtime, adreçat al personal d'administració i serveis de la Universitat. Les dotze fotografies guanyadores s'aniran publicant durant el 2021 en el programa de gestió d'horaris.

Imatge recurs campus

Serveis al campus del 23 de desembre al 6 de gener

Com en anys anteriors, totes les instal·lacions del campus de Bellaterra de la UAB romandran tancades durant el període de vacances: del 23 de desembre de 2020 al 6 de gener de 2021, només funcionaran excepcionalment alguns serveis en horaris especials.

Excel·lència Docent

La UAB convoca el III Premi a l'Excel·lència Docent

La convocatòria està dirigida al professorat universitari en actiu amb vinculació permanent a la UAB i amb un mínim de 10 anys de dedicació docent universitària. Les sol·licituds es poden presentar entre l'11 de gener i el 23 de febrer de 2021.

Els UAB Open Labs instal·len dues antenes d'IoT al Campus

Els UAB Open Labs instal·len dues antenes d'IoT al Campus

Els laboratoris d'innovació oberta de la Universitat han instal·lat dues antenes d'IoT (Internet of Things) al Campus de la UAB per dotar-lo d'un sistema de comunicació de dades obert i gratuït, i amb múltiples aplicacions de monitorització per avançar cap a un Smart Campus.

Vídeo promocional de la Cursa Solidaria de la UAB 2020, en suport a la Marató de TV3

La Cursa solidària en suport de la Marató de TV3, amb un nou format

Fins el 7 de febrer es pot participar a la Cursa solidària -que organitza la UAB amb l'Ajuntament de Cerdanyola- i en suport de La Marató de TV3, enguany dedicada a la Covid-19. Es fa en un nou format degut a la pandèmia.