Vés al contingut principal

Comunitat

La nostra manera de treballar és en xarxa i aquests són alguns dels Labs amb qui la UAB està en contacte i fa projectes.

 • ViLab

  ViLab

  En col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, el ViLab és un espai sobre patrimoni cultural vinícola.

 • Library Living Lab

  Library Living Lab

  En col·laboració amb la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Sant Cugat i el Centre de Visió per Computador, el Library Living Lab és un lab dels àmbits del desenvolupament, la creació cultural, artística i l’educació basades en la tecnologia.

 • BiblioLab

  BiblioLab

  En col·laboració amb la Diputació de Barcelona, el BiblioLab s’està treballant amb les Biblioteca de Volpelleres, la Biblioteca Vapor Badia de Sabadell i la Biblioteca de Cerdanyola.

 • Laboratori Metropolità d'Ecologia i Territori de Barcelona (LET)

  Laboratori Metropolità d’Ecologia i Territori de Barcelona (LET)

  El Laboratori Metropolità d’Ecologia i Territori de Barcelona (LET) és una iniciativa de l’IERMB, l'AMB, el CREAF i la UAB. El LET és un projecte que vol contribuir a desenvolupar nous criteris i conceptes, cartografia i bases de dades, models i indicadors per a l’anàlisi funcional del sistema metropolità des d’una perspectiva socioecològica, amb l’objectiu d’incidir en les polítiques públiques i el planejament del territori.

 • Covadonga Urban Lab

  Covadonga Urban Lab

  Al barri de Covadonga de Sabadell, la UAB està desenvolupant el Covandonga Urban Lab. Amb aquesta proposta on es posa en relació la universitat, des del seu significat més ampli, amb la ciutat i el territori, es vol construir un nou espai d'experimentació, cocreació i innovació col·lectives. ​A manera de laboratori urbà, és un espai obert a la ciutadania i als diferents agents urbans i socials que vulguin imaginar, crear, testar i implementar solucions als principals reptes socials, urbans i ambientals als quals s'enfronta el barri i la ciutat de Sabadell.