FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

El SAF recapta 3.995 euros dels UAB Games
Donació xec SAF 30.01.2018 FAS  -  El director del SAF, l’Andreu Benet, va lliurar el xec amb les donacions recollides en la primera edició dels UAB Games. 5 euros de cada inscripció es destinaran a un projecte de sensibilització de la FAS sobre salut mental
 
En el marc del 50è aniversari de la UAB i durant la setmana de la Festa Major, el Servei d’Activitat Física va celebrar els UAB Games. Unes jornades esportives transversals on tota la comunitat universitària estava convidada a realitzar diferents activitats esportives com futbol, bàsquet, voleibol, pàdel, tennis, quidditch, zumba, ioga o activitats d’e-sports com el FIFA, el League of Legends o el Just Dance, entre d’altres.

El lema de les jornades era Mens sana in corpore sano i promovia valors com la inclusió, els bons hàbits i la solidaritat. En aquest sentit, els 5 euros de l’import de la inscripció es destinaran a projectes de sensibilització de la FAS vinculats al tema central de la Festa Major d’enguany, la salut mental.

Dimarts 23 de gener es va fer el lliurament simbòlic d’un xec per valor de 3.995 euros. Al moment de l’entrega hi van assistir el Vicerector de Relacions Institucionals i de Cultura de la UAB, el Carlos Sánchez; el director del SAF, l’Andreu Benet; i el director da la FAS, el Jordi Prat.

Des de la Fundació Autònoma Solidària volem agrair públicament la solidaritat de tota la comunitat universitària que va participar en la I Edició dels UAB Games i també del Servei d’Activitat Física.
 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2020 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats