Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura

Professorat del departament participa al congrés d'IAMCR

28 set. 2023
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Ezequiel Ramon i Aida Martori han presentat els seus treballs a la conferència anual de la International Association for Media and Communication Research (IAMCR)

congres iamcr

Els professors del Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura Ezequiel Ramon i Aida Martori han participat al congrés organitzat per la International Association for Media and Communication Research (IAMCR) d’enguany.

Sota el títol Inhabiting the planet: Challenges for media, communication and beyond, la cita ha aplegat treballs d’acadèmics internacionals, que han presentat les seves recerques sobre les temàtiques dels grups de treball de l’associació, i les han debatut amb altres investigadors.

El Dr. Ezequiel Ramon Pinat ha presentat un paper titulat Struggling for the environment in Southern America: The wetland movement in Argentina, adscrit al bloc temàtic Environment, Science and Risk Communication, a la conferència presencial. La recerca de Ramon explora la relació entre els moviments socials i la premsa, al cas de l'organització de la multisectorial d'aiguamolls a Rosario, Argentina.

La Dra. Aida Martori ha participat a la modalitat virtual del congrés, amb un article titulat Innovation, young audiences, and political support in public service media. New challenges or are we late? An in-depth analysis of the Catalan case, inscrit en l’àmbit temàtic de polítiques d emitjans de servei públic. El treball analitza les tendències actuals dels mitjans públics des de tres eixos: la innovació, el públic jove i el suport polític, a partir de l’estudi del cas català.

El congrés presencial ha tingut lloc entre el 9 i el 13 de juliol a Lió, mentre que el virtual transcorre entre el 26 de juny i el 12 de setembre.

 

 

Dins de