Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura

Nereida Carrillo participa en la Setmana de l'Alfabetització Mediàtica a Catalunya

28 set. 2023
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

La professora del Departament i presidenta de Learn to Check intervindrà a una taula rodona dins la jornada “Desmuntant la desinformació”.

alfabetitzacio

La professora del Departament Nereida Carrillo participarà a la jornada “Desmuntant la Desinformació” el proper 23 d’octubre. Aquesta serà la primera activitat de la Setmana de l’Alfabetització Mediàtica i Informacional a Catalunya, que celebra la UNESCO entre el 23 i el 25 d’octubre. Enguany el focus es posarà en l’educació mediàtica als espais digitals.

La jornada es desenvoluparà al paraninf de la Universitat de Barcelona i el programa inclou, a banda de la conferència inaugural, una taula rodona, una activitat formativa i nou tallers en què docents catalans i entitats d’educació mediàtica explicaran experiències d’èxit a les aules. L’assistència és gratuïta, però requereix inscripció prèvia.

L’activitat ha estat organitzada pel Col·legi de Periodistes de Catalunya, el Consell de l’Audiovisual de Catalunya, la Universitat de Barcelona i l’associació Learn to Check (presidida per Carrillo), l’objectiu de la qual és oferir recursos pedagògics contra la desinformació. La Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB hi col·labora, juntament amb institucions com el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya o la representació de la Comissió Europea i de l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona.

 

Dins de