Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura

Visita al Parlament de Catalunya

15 maig 2023
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Alumnat del grau en Comunicació de les Organitzacions ha assistit al Parlament de Catalunya, on ha rebut la conferència del cap del Departament de Relacions Institucionals.

parlament

L'alumnat de 3r curs de Comunicació de les Organitzacions de la UAB ha visitat el Parlament de Catalunya. El Cap del Departament de Relacions Institucionals, Eduard Triay, ha ofert una conferència als estudiants, en què ha explicat com treballen l'organització d'esdeveniments i el protocol, com a eines per a establir vincles i comunicar.

Triay ha exposat alguns exemples d’esdeveniments que organitzen, com ara l’acte de lliurament de la Medalla d’Honor del Parlament o la commemoració del Dia d’Europa, i com en gestionen el protocol, entre d’altres aspectes. També ha explicat quina tipologia d’actes es poden fer al Parlament, quins son els passos a seguir per a què es puguin realitzar, i quins objectius persegueixen. A més, ha detallat les funcions, tasques i organització del Departament de Relacions Institucionals, i la relació que té amb altres àrees clau, com la de Comunicació.

Seguidament, s'ha fet una visita comentada pels diversos espais del Parlament, entre ells l’hemicicle, en què s'ha aportat més informació sobre la institució i la seva història. L'alumnat ha pogut resoldre dubtes i conèixer una sortida laboral per al seu futur, com pot ser treballar al Parlament de Catalunya.

L'activitat s'ha emmarcat en l'assignatura de Protocol del grau, i ha estat organitzada per les professores del Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura, Núria Torras i Aida Martori.

Dins de