Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura

Primera trobada doctoral interdepartamental en la història de la Facultat

23 feb. 2023
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Els i les estudiants de tres programes comparteixen una socialització acadèmica

trobadadoctoral

Els estudiants de doctorat dels departaments de Periodisme i Ciències de la Comunicació; Comunicació Audiovisual, Publicitat i RP, i Mitjans, Comunicació i Cultura van celebrar el 22 de febrer la primera trobada conjunta que s’ha fet a la Facultat.

El I Workshorp Doctoral Interdepartamental va consistir a una xerrada online sobre la gestió de les xarxes socials per als perfils investigadors, impartida per la doctora per la UAB Marta Portalés, directora de projectes de recerca i innovació del Mobile World Capital Barcelona Foundation. Després, en un format de grups per àrees transversals, tots els participants van parlar sobre els seus temes de recerca i les dificultats del camí cap a la tesi doctoral. Uns 50 estudiants hi van participar entre tots dos formats.

Els grups es van conformar amb doctorands dels diferents departaments i es van enfocar en Anàlisi d’audiències, algoritmes i tecnologia; Comunicació política, gènere i cultural studies; Videos, blogs i analítica visual; Narratives i identitat cultural, i Anàlisi de xarxes socials, media literacy i comunicació estratègica. La socialització, combinada amb un coffee-break presencial, va ser tot un èxit.

Per part de les coordinacions de doctorat dels departaments, s’ha obert una etapa de més col·laboració, compartint activitats, i cal esperar que això pugui beneficiar la Facultat en conjunt. Els i les estudiants de tots els programes han expressat la soledat del recorregut de la tesi, on ja s’han acabat les classes i amb prou feines coneixes els companys.

Dins de