Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Institut d'Estudis Medievals

Es celebra el congrés "Christian Readings of Muslim Exegetical Sources"

13 nov. 2023
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Els propers dies 15 i 16 de novembre tindrà lloc a la Universitat Autònoma de Barcelona el congrés internacional “Christian Readings of Muslim Exegetical Sources in Interreligious Perspective”, en la financiació del qual participa l´Institut d´ Estudis Medievals.

Peter The Venerable

Aquest congrés reunirá alguns dels principals especialistes mundials en la traducció i l´exègesi cristiana de l´Alcorà durant l´Edat Mitjana.
Entre els membres del comitè científic d´aquest congrés es troben els professors Càndida Ferrero Hernández, José Martínez Gázquez o Òscar de la Cruz Palma, i entre els ponents es troben els professors Katarzyna Starczewska i Ulisse Cecini; tots ells són membres de l´IEM. En el congrés s´analitzarà l´obra, entre molts d´altres, de traductors i exegetes com Robert de Ketton, Germanus de Silesia o Abraham Wheelock.     
Donen suport a aquest congrés, juntament amb l´IEM, el projecte de recerca ISLAMOLATINA  de l´AGAUR,  el projecte  TALDOSSIER del Ministeri de Ciència i Innovació, i el projecteu europeu “The European QU´RAN”.

Dins de