Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Institut deCiències de l'Educació ICE

Tallers d'estiu 2023 per a estudiants de secundària

Aquesta activitat té com a objectiu aproximar els continguts dels estudis que es realitzen a la Facultat de Dret de la UAB a l'alumnat de secundària de 3r i de 4t d'ESO, Batxillerat i Cicles Formatius d’una manera pràctica i atractiva.

Concretament es plantegen dos tallers:

  • Vine a descobrir el debat a la UAB: la finalitat del taller és introduir l'alumnat en el món de l'argumentació.
  • Vine a descobrir el Dret a la UAB: la finalitat del taller és donar a conèixer els elements bàsics del dret civil, el dret penal i el dret processal i la seva dialèctica jurídica.

Aquests tallers estan dinamitzats pel Grup d’Argumentació i Debat  (GAD) de la Facultat de Dret, que són estudiants dels diversos graus d’aquesta facultat.

Horari: de 9:30 a 14 h. Amb una pausa de 30 minuts cada dia. 
Calendari: els tallers tenen una durada d'una setmana, de dilluns a divendres.
Lloc: Facultat de Dret
Preu: 90 €

Inscripció: En el moment de fer la matrícula l'alumnat menor de 18 anys haurà d'adjuntar el document d'autorització paterna/materna degudament emplenat i signat. També s'haurà d'adjuntar una còpia del document d'identitat de l'estudiant (anvers i revers). 

Places limitades. Els tallers s'aniran tancant quan s'assoleixi el límit d'inscrits. Les places es consideren assignades quan s'ha fet el pagament corresponent.

Com cada any, oferim 10 bonificacions del 50% del preu per a les matrícules als cursos i als tallers d’estiu, adreçades a 10 alumnes de centres catalogats com d'alta complexitat pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. Un cop s'hagi matriculat l'alumne/a, si compleix els requisits, pot fer la sol·licitud de la devolució del 50% pagat a través d'aquest formulari, on haurà d'adjuntar la matrícula del curs 2022-23 feta en el seu centre educatiu. L'adjudicació serà per ordre de petició sempre que es compleixin els requisits i s'hagi adjuntat la documentació correcta. Només es podrà sol·licitar una bonificació per alumne/a. BONIFICACIONS EXHAURIDES.

Un cop formalitzada la matrícula, només es farà la devolució de l'import en els casos de malaltia greu o d'accident i sempre que no hagi començat el curs. El tràmit es farà mitjançant sol·licitud al Registre de la UAB, amb la documentació corresponent que acrediti la situació al·legada.