Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament d'Economia Aplicada

Contractació de professorat substitut 2024/25

24 abr. 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

El Departament d'Economia Aplicada (DEA) està interessat en contractar professorat per constituir la borsa de treball de substitució corresponent al curs 2024/25.

 

IMG_Personal Economia Aplicada
IMG_Departament

El Departament d’Economia Aplicada (DEA) està interessat en contractar professorat per constituir la borsa de treball de substitució corresponent al curs 2024/25.

El professorat substitut tindrà funcions docents a diferents assignatures dels graus que imparteix el DEA, les quals formen part dels àmbits següents: Introducció a l'Economia, Economia Internacional i Comerç Exterior, Economia i Finances Públiques, Política Econòmica, Economia Espanyola, Economia Catalana , Economia del Treball i Polítiques Sociolaborals, Economia Regional i Urbana, Economia del Desenvolupament, Economia Ambiental, Sistema Financer, Integració Econòmica i Globalització, Economia del Transport Aeri, Economia d'Àsia Oriental i Economia de les Polítiques Socials.

La retribució per crèdit impartit del professorat substitut és, en mitjana, de 740€/crèdit (incloent pagues extraordinàries) segons la taula  de retribucions de la UAB.

El procediment i requisits per optar a formar part de la borsa d’ocupació del DEA es detalla aquí: https://www.uab.cat/web/personal-uab/personal-uab/personal-academic-i-investigador/convocatories-de-concursos-de-professorat-temporal-1345702153720.html, on també es pot accedir al formulari d’inscripció i a les bases de la convocatòria.

En aquesta convocatòria és un requisit específic acreditar el nivell C1 de coneixement de llengua catalana.

Important: al seleccionar places per àrea (últim apartat del formulari) s’ha d’indicar “Economía Aplicada” i a continuació, col·locant el cursor a sobre del text, es podrà seleccionar la opció “D041101 – ECONOMIA APLICADA – Departament d’Economia Aplicada”. Només d’aquesta forma es podrà formar part de la borsa d’ocupació del DEA.

El termini de sol·licituds es tanca el dia 28 d’abril. La comissió avaluadora podrà programar entrevistes amb els/les candidats/es (presencials o a distància) durant la primera quinzena de maig.

Qualsevol consulta relacionada amb aquesta convocatòria es pot adreçar a: d.econ.aplicada@uab.cat

 

Dins de