Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament d'Economia Aplicada

Aquest curs 2022/23 torna l'activitat 'Viu la Cultura' a la nostra oferta de cursos i tallers artístics

13 oct. 2022
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

El proper curs acadèmic 2022/23, i després d'una parada de 2 anys per motiu de la pandèmia, torna l'activitat 'Viu la Cultura', el carnet cultural de la UAB, que permet gaudir de la programació cultural i alhora reconèixer 2 crèdits ECTS.

Imatge Cultura en viu

Aquest curs 2022/2023 l'activitat Viu la Cultura torna a inlcoure's dins de l'oferta formativa de cursos i tallers artístics de Cultura en Viu. Aquesta activitat ha estat en standby els dos últims cursos acadèmics a causa de la situació pandèmica viscuda, perquè al veure's afectada directament per les restriccions d'aforament, condicionava la programació artística del campus.

L'activitat Viu la Cultura - carnet cultural - ofereix la possibilitat de gaudir de la programació cultural de dansa, música i teatre, de caràcter professional i amateur de la Sala Teatre de la UAB, i de les projeccions puntuals i cicles programats a la Sala Cinema, alhora que reconèixer 2 crèdits. Concretament, cal acreditar l'assistència a la programaci óensenyant el carnet que s'entrega un cop feta la inscripció, 16 vegades: 8 a la Sala Cinema i 8 a la Sala Teatre durant tot el curs acadèmic, i realitzar un ressenya final sobre una d'elles.

Durant els últims cursos, la dinàmica d'aquesta activitat no parava de créixer en nombre d'inscripcions i tenia molt bona acollida entre els estudiants. L'últim any que es va oferir l'activitat, el curs 2019/2020, 54 estudiants de la UAB van matrícular-se a l'activitat des de l'inici del curs. Després, durant el confinament, el nombre de matrícules va augmentar en 45 persones més perquè va ser una de les propostes que va funcionar millor en proposar, com a opció per finalitzar-la, la visualització dels enregistraments d'obres, concerts i espectacles de dansa de cursos anteriors.

Aquesta activitat pretén ampliar el bagatge cultural dels estudiants amb propostes artístiques de diferents tipologies, així com potenciar l'anàlisi crítica de les mateixes i de la programació cultural en general. El preu de la inscripció a l'activitat és de 5 € durant tot el curs i tota la programació reconeguda es publica l'Agenda de la UAB filtrant per Cultura en Viu.

Per a més informació pots contactar amb nosaltres mitjançant el correu electrònic cultura.enviu@uab.cat.

Dins de