Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Didàctica de la Matemàtica i de les Ciències Experimentals

X Jornades formatives del doctorat en educació: Didàctica de la Matemàtica i de les Ciències Experimentals

14 març 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Enguany al Departament hem celebrat les Desenes Jornades Formatives del Doctorat en Educació en l'àmbit de la  Didàctica de les Matemàtica i de les Ciències, al voltant de la idea La recerca com a vincle entre la teoria i la pràctica.

Varen iniciar-se amb la ponència La recerca com a diàleg interdisciplinari entre teoria i pràctica, una interessant conversa entre la Dra. Conxita Màrquez i la Dra. Edelmira Badillo. Durant dues tardes, 16 dels estudiants de l'àmbit de Didàctica de les matemàtiques i de les Ciències del Doctorat en Educació i dos de convidats de la Universitat d'Almeria varen presentar les seves recerques, aprofitant l'oportunitat de rebre els comentaris de doctors experts del departament i dels altres estudiants del programa.

Les jornades varen cloure's amb la ponència Un cas viu de recerca com a conversa entre teoria i pràctica, un diàleg entre la Dra. Èlia Tena i la Dra. Francisca Ubilla, formades al nostre programa.

També en el marc de les jornades vàrem retre un càlid homenatge als professors i les professores del Departament que s'han jubilat recentment, les doctores Conxita Màrquez i Mariona Espinet de Didàctica de les Ciències i el doctors Josep Ma Fortuny i Jordi Deulofeu de didàctica de la Matemàtica.

 

Dins de