Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Didàctica de la Matemàtica i de les Ciències Experimentals

Defensa de tesis doctoral: Pía José González García

05 març 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Pía José González García va defensar la seva tesi doctoral sobre la reconstrucció educativa de la Química Verda

Pía José González García va realitzar la defensa de la tesi doctoral titulada La Química Verda en el camp científic i en la ciència escolar. Una proposta de reconstrucció educativa de la Química Verda dirigida per la Dra. Mariona Espinet Blanch i la Dra. Anna Marbà Tallada del Departament de Didàctica de la Matemática i de les Ciències Experimentals de la Universitat Autònoma de Barcelona, emmarcada dins dels estudis de Doctorat en Educació de la Facultat de Ciències de l'Educació de la UAB.

El tribunal va estar format pel Dr. Mario Quintanilla Gatica, de la Pontificia Universidad Católica de Chile, com a president; la Dra. Carolina Pipitone Vela, de la Universitat de Barcelona, com a secretària; i el Dr. Arnau Amat Vinyolas, de la Universitat de Vic–Universitat Central de Catalunya, com a vocal.

L'acte de defensa va tenir lloc el dia 31 d’octubre de 2023, a les 15:00 hores. Aquesta tesi es va defensar en la modalitat semipresencial a la Sala de Juntes de la Facultat de Ciències de l’Educació de la UAB.

Més informació

Dins de