Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Didàctica de la Matemàtica i de les Ciències Experimentals

Fòrum Ambiental del campus de la UAB!

22 març 2023
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Et convidem a participar al Fòrum Ambiental del campus de la UAB, que tindrà lloc el proper 29 de març de 2023, de 13.30 h. a 15.30 h., a l’aula 51 (edifici G5) de la Facultat de Ciències de l’Educació. Aquest fòrum neix del projecte “Sensibilització i recerca per transformar educant i incidint per la millora de la biodiversitat i la sostenibilitat al campus de la UAB” atorgat per la Fundació Autònoma Solidària.  

En aquesta primera trobada volem que aquesta trobada serveixi per prioritzar i decidir on i com fer accions de millora i seguiment de la biodiversitat al campus. Tenim finançament del projecte i un munt de propostes per les aus, ratpenats, espècies invasores, pol·linitzadors, rapinyaires, rèptils... entre d’altres que puguin sortir durant el debat! Però necessitem un procés deliberatiu per poder prendre les decisions més idònies, i per això et necessitem. 

Convidem a totes les persones que vulguin a formar part del procés de presa de decisions de manera col·lectiva. Durant la trobada es comptarà amb la participació de Delibera-NOVACT, que és un col·lectiu de persones expertes en dinamització de debats, assemblees i fòrums per dinamitzar l’espai i la presa de decisions. 
Sovint les accions de gestió de la biodiversitat i per la sostenibilitat afecten a diversos col·lectius i persones, i per això és molt important que les decisions vagin acompanyades de debat i sensibilització per tal que tota la comunitat se’n senti partícip.  

Sandra Saura Mas, Mariona Ferrandiz i Marta Fonolleda 
Coordinadores del projecte Sensibilització i recerca per transformar educant i incidint per la millora de la biodiversitat i la sostenibilitat al campus de la UAB. 

Si us plau, per poder calcular l’aforament, et demanem que confirmis la teva assistència aquí.
 
Si tens qualsevol dubte, et pots posar en contacte amb nosaltres (Mariona Ferrandiz: mariona.ferrandiz@uab.cat).  

 

Dins de