Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia

Nova edició del concurs fotogràfic ExpoNaturaUAB

19 març 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

El Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia de la UAB organitza una nova edició del concurs de fotografia sobre biodiversitat ExpoNaturaUAB. La inscripció és oberta fins al proper dia 3 de juny.

Pòster ExponaturaUAB 2023

El concurs fotogràfic ExpoNaturaUAB 2024 s’adreça a tots els membres de la comunitat de la UAB: estudiants, professors, investigadors, alumni i PTGAS. El participants poden presentar un màxim de dues fotografies en format digital sobre el tema de la biodiversitat. El termini de presentació de fotografies finalitza el 3 de juny de 2024.

El concurs, organitzat pel Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia (BABVE), s’emmarca en les IX Jornades Científiques que organitza el mateix departament en col·laboració amb la Facultat de Biociències de la UAB. La presentació de les fotografies guanyadores i l'entrega de premis es farà el mateix dia de la jornada, el divendres 12 de juny, a la Facultat de Biociències, amb la col·laboració d'Altaïr, Som Aguait, Orlum i Abacus. El mateix dia, de manera continuada des de les 9.30 h, totes les imatges presentades es projectaran a la Sala de Vidre i a l’Espai Sud de la Facultat.

Totes les fotografies presentades es publicaran telemàticament en una galeria en línia de Cultura en Viu, amb el suport del Vicerectorat de Comunicació i de Cultura de la UAB.

Formulari d'inscripció

Bases del concurs

 

Dins de