Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia

IX Edició de la Jornada Científica del BABVE-Inscripció oberta

19 març 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Inscripcions obertes per a la IX Jornada Científica del BABVE, que se celebrarà el proper 12 de juny de 2024.

Jornada Cientifica BABVE - inscripcions

Queda obert el període d'inscripció per a la participació a la Biojornada Científica del departament BABVE. Us podeu inscriure, enllaçant aquí, fins al divendres 3 de maig de 2024.

La Jornada tindrà lloc el dimecres 12 de juny de 2024 a la Facultat de Biociències. Les comunicacions orals consistiran en 10 minuts de presentació i 5 minuts per a preguntes i debat amb els assistents a la sessió. Per les comunicacions en format pòster caldrà elaborar el mateix en format paper, que quedarà exposat al vestíbul i caldrà atendre durant la sessió de pòsters. Prèviament, el participant tindrà l'oportunitat de fer una presentació breu del seu contingut a la sala principal de la Jornada de Recerca. La inscripció és gratuïta i es concedirà un premi a la millor comunicació oral i un premi al millor pòster.

Un cop tancada la inscripció la Comissió organitzadora podrà sol·licitar que la presentació es canvïi de format (oral, pòster), en funció de la configuració de les sessions. El Departament donarà un certificat d'assistència o participació a tota la gent inscrita.

 

 

Dins de