Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia

Nova edició del concurs de fotografia ExponaturaUAB

18 març 2021
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Nova edició del concurs de fotografia ExponaturaUAB

prova

Fins el proper 30 de maig, tots els estudiants, alumni, professors i PAS de la comunitat universitària de la UAB podeu presentar les vostres imatges a la nova edició del concurs de fotografia ExponaturaUAB 2022. Aquesta mostra neix amb la voluntat d'esdevenir una iniciativa dinamitzadora del Campus, apropant la ciència a la gent des d’una perspectiva més visual i lúdica. En aquest sentit, les imatges que presenteu han de estar relacionades amb la Biodiversitat, des d'un punt de vista ecològic, paisatgístic, d'organismes o genètic. 

Els autors de les tres imatges guanyadores rebran diversos premis patrocinats per les empreses col·laboradores: Oryx, la botiga de l'amant de la natura, Altair, llibreria especialitzada en viatges i naturalesa, Orlum, especialistes en serveis de fotografia i Abacus, la nostra llibreria i papereria de referència al Campus.

El lliurament dels premis tindrà lloc dins del programa de la VII Jornada de Recerca del BABVE, el 9 de juny de 2022. Totes les imatges inscrites a concurs seran projectades aquell dia a la Sala de Vidre de la Facultat de Biociències així com a una exposició virtual a Cultura en Viu

Podeu consultar més informació, les bases i el formulari de participació aquí. hendrerit definitiones. Per et legimus delectus.

Dins de