Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament d'Art i Musicologia

Opus One i Cultura en Viu UAB

20 març 2023
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Dilluns 20 de març a les 13:00 l’orquestra d’instruments contemporanis Opus One, creada i dirigida pel professor de l’Àrea de Música Francesc Xavier Alern, realitzarà un assaig general obert a l’estudiantat de la UAB on interpretarà Tubular Bells de Mike Oldfield. L’assaig serà presentat pel professor Germán Gan Quesada

Foto de Grup Orquestra Opus One

Aquesta activitat és fruït de la col·laboració que enguany han mantingut Opus One i Cultura en Viu de la UAB, i és el preludi de l’acte que commemorarà el 50è aniversari de la publicació del mític àlbum. L’acte consistirà en un concert mundial en streaming enregistrat al Sincrotró Alba de Barcelona, amb la participació de l’Area de Promoció i Comunicació de la UAB i del Vicerectorat de Cultura.

Opus One és una orquestra de tretze músics on hi ha alguns professors i exalumnes de la UAB. Aquest any realitzarà una gira per l’Estat Espanyol que començarà el dia 13 de juny amb un concert de presentació al Palau de la Música Catalana, on hi participarà la cantant escocesa Maggie Reilly.

Dins de