FAS > Actualitat > Notícies

11/01/18
Cooperació
La Facultat de Veterinària debat sobre economia i sobirania alimentària
La FAS organitza el proper 9 de febrer el debat “Economia i sobirania alimentària” per tal d’estimular la discussió científica entre el professorat i personal investigador de la Facultat de Veterinària. Jordi Rosell i Gonzalo Gamboa participaran a la sessió amb un cara a cara moderat per Xavier Such.
09/01/18
Cooperació
Acadèmia i refugi a debat a la Complutense de Madrid
La FAS va participar en una jornada internacional sobre la protecció del personal docent i investigador en l’àmbit de l’acollida. Aquesta trobada tenia com a objectiu sensibilitzar sobre els refugiats i millorar la llibertat d’expressió dels investigadors i investigadores.
20/12/17
Discapacitat
El Disseny Universal d’Aprenentatge arriba a la UAB
La Facultat de Traducció i d’Interpretació de la Universitat Autònoma de Barcelona, amb la col·laboració del PIUNE, impulsa un projecte d’innovació docent basat en l’accessibilitat universal als estudis.
20/12/17
Voluntariat
La FAS celebra el Nadal als hospitals
El Programa Sociosanitari continua amb la seva activitat abans de les festes nadalenques. L’equip de voluntàries se suma als actes de l’Hospital de la Vall d’Hebron i al Centre Fòrum de l’Hospital del Mar i prepara una sessió formativa per treballar la gestió emocional en l’acompanyament.
20/12/17
Cooperació
Publicades les dues convocatòries del Fons de Solidaritat de la UAB
La FAS publica les bases reguladores de la Convocatòria XXXV, adreçada a membres del PDI i PAS, i de la Convocatòria E2017-2018, dirigida a estudiants de postgrau, màster i doctorat. El fons promou accions de cooperació universitària amb països del Sud i activitats d’educació per al desenvolupament a la UAB.
20/12/17
FAS
"La UAB m'ha permès tenir una vida diferent a la que els immigrants estan predestinats"
Té 46 anys, llicenciat en Filologia Anglesa a la Universitat de Dakar (Senegal), d’on va arribar fa 18 anys. Tot just acaba de doctorar-se a la UAB. Se sent molt agraït a l’Autònoma perquè una beca que li va concedir la FAS li va canviar la vida: va poder fer un màster que li va obrir moltes portes. La progressió d'aquest Alumni UAB és digna d’admiració.

Arxiu de notícies

Des de
Fins a
Filtrar per ...
Paraula clau

© 2018 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats