FAS > Actualitat > Notícies

17/11/17
Discapacitat
App&Town-UAB és la nova aplicació web de càlcul de rutes
Necessites saber com arribar al Campus de la UAB o com moure’t pel seu interior? Calcula a través del mòbil les rutes per desplaçar-te i planeja-la en funció de l’accessibilitat de cada transport.
16/11/17
Voluntariat
El 2 de desembre torna el Nostrum!
Al Nostrum es reuneixen totes les persones que fan possible la FAS en una jornada lúdica de coneixença i de formació. La trobada del voluntariat de la Fundació Autònoma Solidària, se celebrarà el proper dissabte 2 de desembre a Barcelona.
13/11/17
Discapacitat
La FAS obre una nova convocatòria de les Beques Impuls 2017-2018
Presentem una nova edició del Programa Impuls que s’adreça als estudiants amb discapacitat en situació de dependència amb l’objectiu final de garantir la igualtat de condicions en l’accés a l’educació superior. Les sol·licituds es podran lliurar fins el 24 de novembre.
10/11/17
FAS
Més de 700 estudiants participen a les activitats de la FAS
Amb motiu de la Festa Major de la UAB, l’entitat va muntar dos estands a la plaça Cívica i a la plaça del Coneixement on, a més d’oferir informació sobre totes les activitats i projectes, es van poder realitzar quatre dinàmiques vinculades a les àrees de justícia, medi ambient, salut i voluntariat.
07/11/17
Salut
Afrontem l’estigma des de la dansa
“Dansa pels Drets” és una activitat de dansa i sensibilització oberta a tota la comunitat universitària de forma gratuïta, co-organitzada pel Programa de Salut de la Fundació Autònoma Solidària i el Comitè 1 de Desembre en el marc de la campanya pel Dia Mundial de la Sida.
31/10/17
Voluntariat
Un any més apostem per la Festa Major
La FAS surt al carrer amb el Comando Voluntariat per fer de la Festa Major de la UAB un entorn de transformació social i de reflexió sota el lema “La salut mental, visible i sense estigmes a la UAB”.

Arxiu de notícies

Des de
Fins a
Filtrar per ...
Paraula clau

© 2017 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats