FAS > Actualitat > Notícies

16/03/18
Salut
Participa a la V edició del concurs de relats eròtics
La celebració de Sant Jordi al Campus comptarà un any més amb el concurs de relats eròtics de la FAS. Les persones que participin en les categories de prosa, poesia o piulada poden guanyar nombrosos premis relacionats amb l’erotisme i la sexualitat. Es podran enviar els textos fins el 16 d’abril.
13/03/18
Voluntariat
El voluntariat de la UAB present a la Marató de Barcelona
La 40ena edició de la Marató de Barcelona va comptar amb la col·laboració dels estudiants de Fisioteràpia de la UAB. Una quarantena de voluntaris i voluntàries van donar suport a la recuperació física de les persones participants a la cursa amb tractaments musculars específics.
12/03/18
Cooperació
Recursos per l'aprenentatge amb visió de Sobirania Alimentària
El proper dimarts 13 de març es durà a terme la presentació del pack didàctic 'Alimentar Barcelona' i de la Biblioteca Digital de Sobirania Alimentària a la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia. L’acte, que s’iniciarà a les 12h, conclourà amb un debat sobre com transversalitzar el paradigma de la sobirania alimentària a la UAB.
05/03/18
Formació
Obertes les inscripcions del “Taller de drets humans, migracions i asil”
La Fede acollirà una nova edició del taller sobre protecció internacional i migracions des d’una perspectiva de drets humans. Aquesta formació, coordinada per la FAS, comptarà amb entitats com Associació Ambdrets, l’Escola de Cultura i Pau, Irídia o el CCAR, entre d’altres. L’activitat podrà ser reconeguda amb 2 crèdits ECTS.
27/02/18
Cooperació
Seminari sobre Economia crítica a la UAB
La Facultat d’Economia i Empresa enceta un seminari de set sessions conduit per Taifa i que vol apropar-se a l'economia des d'una perspectiva diferent de la neoclàssica. El 22 de febrer es va fer la presentació del seminari a càrrec de Miren Etxezarreta
26/02/18
Voluntariat
El voluntariat de la FAS celebra el Carnaval
El Programa Sociosanitari i el Programa de Justícia de la FAS han dut a terme diverses activitats lúdiques per celebrar el Carnaval. Enguany, els tallers de màscares i disfresses han sigut les dinàmiques principals que ha organitzat el voluntariat

Arxiu de notícies

Des de
Fins a
Filtrar per ...
Paraula clau

© 2018 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats