FAS > Actualitat > Notícies

19/06/18
Programes Socials
Inici del Campus Ítaca de la FAS
El 25 de juny torna el Campus Ítaca
Enguany 395 joves participaran en un dels programes estrella de la FAS. Durant els mesos de juny i juliol el Campus UAB obre les seves portes per motivar als adolescents en situació econòmica desfavorable i amb un bon rendiment acadèmic a continuar vinculats als estudis un cop finalitzin l’etapa obligatòria.
12/06/18
Cooperació
Imatge de la Taula 1 del Hackató Universitat Refugi celebrat a l'Escola IGOP
6 idees per millorar l’acollida de persones en cerca de refugi
La FAS, amb la col·laboració de Chapter#2 i el suport de l’Ajuntament de Barcelona, ha organitzat el primer Hackató #UniversitatRefugi en el que han participat fins a 60 persones de diferents àmbits. Totes juntes han abordat, a través de metodologies àgils i innovadores, solucions concretes per alguns dels nombrosos problemes als que s’enfronten les persones en cerca de refugi.
07/06/18
Voluntariat
Setmana de la Natura a la UAB
Per la Setmana de la Natura netegem la UAB
Amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient i de la celebració de la Setmana de la Natura, el passat 5 de juny el voluntariat de Medi Ambient de la FAS va realitzar una recollida de residus als espais naturals del campus de la UAB.
05/06/18
Salut
Informació sobre el Dia Mundial sense tabac
El Dia Mundial sense tabac, en perspectiva
El passat dijous 31 de Maig es va celebrar el Dia Mundial sense tabac englobat en la Setmana sense fum. La FAS va organitzar l’últim Xiringu del curs per sensibilitzar la comunitat universitària sobre els perills que suposa el consum de tabac, una de les principals causes evitables de mort al món.
04/06/18
Cooperació
Mínors
Inscriu-te i participa en els mínors de Gènere i Desenvolupament Sostenible
Un any més, la Universitat Autònoma de Barcelona impulsa una nova edició del Mínor en Estudis de Gènere i del Mínor de Desenvolupament Sostenible i Ciutadania Global. Aquestes formacions tenen per objectiu aprofundir en el coneixement i l’anàlisi de fenòmens complexos des d’una perspectiva global i crítica. 
31/05/18
FAS
Imatge de l'acte de cloenda 2018
Transformació personal i social, el doble efecte de la participació
La FAS va tancar el curs a la Sala d’Actes del Rectorat el passat 29 de maig en un acte conduït per la periodista i professora de la UAB Anna Garnatxe. Enguany, l’acte ha estat vinculat a la reflexió sobre com participar de l’entorn fa transformar les persones i el territori

Arxiu de notícies

Des de
Fins a
Filtrar per ...
Paraula clau

© 2018 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats