Viu a la UAB

Serveis


Servei de Llengües
El Servei de Llengües ofereix cursos d'alemany, anglès, francès, italià, japonès, xinès, català i espanyol. Un ampli ventall de cursos presencials de durada i intensitat variables, cursos i autoaprenentatge bimodals que permeten un cert grau de flexibilitat i autonomia, i cursos virtuals per a aprendre des d'on i quan es vulgui. Servei de traduccions, assessorament lingüístic, serveis a institucions i empreses, projectes a mida. Els Alumni UAB Premium gaudiu de tarifes especials.
Servei de Biblioteques
Els Alumni UAB Premium gaudiu d'accés a les biblioteques de la UAB. Podeu obtenir en préstec fins a 4 documents durant 14 dies.
L'Accés a Recursos Electrònics des de fora de la UAB no és accessible als nostres associats (només a l'alumnat en curs de les Universitats). Podeu accedir-hi des dels ordinadors de les pròpies biblioteques.
Per accedir al compte personal de les biblioteques, necessitareu el vostre NIU i contrasenya, si no els recordeu, podeu regenerar-los aquí. Cliqueu damunt l'opció 'Obtenció del NIU i de la paraula de pas' i ompliu les dades que us demanen.

 
 

Els Alumni UAB Premium gaudiu de la quota 'Comunitat universitària', la més econòmica de totes. Una tarifa mensual de només 30,80 euros i una quota familiar de 64 euros. Consulta les tarifes completes.

El SAF ofereix l'ús de les instal·lacions esportives de la UAB, una àmplia oferta d'activitats dirigides, una Unitat de Medicina Esportiva i servei d'estètica. Agència de Promoció d'Activitats i Congressos
L'APAC gestiona el conjunt de serveis i instal·lacions de que disposa la UAB. Ofereix assessorament en l'organització d'activitats a la UAB i a Casa de Convalescència, coordinació en el lloguer d'espais de la UAB per fer-hi congressos, conferències i activitats socials. Els Alumni UAB Premium teniu un descompte d'un 15% en el lloguer de Casa Convalescència i d'un 10% en el lloger dels apartaments Vila Universitària. Contacte: agencia.promocio@uab.cat / 93 581 74 01 / www.uabcampus.catL'Hotel Campus situat al campus de la UAB a Bellaterra, és un entorn idoni per a celebrar-hi reunions, congressos, celebracions. Els alumni UAB Premium teniu un 10% de descompte sobre la tarifa vigent en l'allotjament (sol·licitar el codi de promoció a alumni@uab.cat/ 93 586 81 03) i també un 10% de descompte en el lloguer de sales (a través de l'Agència de Promoció d'Activitats i de Congressos presentant el carnet Alumni UAB Premium - Telf. 93 581 74 01).Serveis científico-tècnics
A la UAB comptem amb laboratoris i instal·lacions que integren infraestructures i grans equipaments dedicats a la realització de tècniques especialitzades. Estan dotats de personal altament qualificat i en permanent formació, que ofereix assessorament i suport tècnic a mida. Els Alumni UAB Premium tenen la possibilitat d'utilitzar l'ampli ventall de prestacions que ofereixen.