Viu a la UAB

Serveis


Servei de Llengües
El Servei de Llengües ofereix cursos d'alemany, anglès, francès, italià, japonès, xinès, català i espanyol. Un ampli ventall de cursos presencials de durada i intensitat variables, cursos i autoaprenentatge bimodals que permeten un cert grau de flexibilitat i autonomia, i cursos virtuals per a aprendre des d'on i quan es vulgui. Servei de traduccions, assessorament lingüístic, serveis a institucions i empreses, projectes a mida. Els Alumni UAB Premium gaudiu de tarifes especials.
Servei de Biblioteques
Els Alumni UAB Premium gaudiu d'accés a les biblioteques de la UAB. Podeu obtenir en préstec fins a 4 documents durant 14 dies.
L'Accés a Recursos Electrònics des de fora de la UAB no és accessible als nostres associats (només a l'alumnat en curs de les Universitats). Podeu accedir-hi des dels ordinadors de les pròpies biblioteques.
Per accedir al compte personal de les biblioteques, necessitareu el vostre NIU i contrasenya, si no els recordeu, podeu regenerar-los aquí. Cliqueu damunt l'opció 'Obtenció del NIU i de la paraula de pas' i ompliu les dades que us demanen.

 
 

El SAF ofereix l'ús de les instal·lacions esportives de la UAB, una àmplia oferta d'activitats dirigides, una Unitat de Medicina Esportiva i servei d'estètica. Els Alumni UAB Premium gaudiu de les condicions de comunitat vinculada.
Agència de Promoció d'Activitats i Congressos
L'APAC gestiona el conjunt de serveis i instal·lacions de que disposa la UAB. Ofereix assessorament en l'organització d'activitats a la UAB i a Casa de Convalescència, coordinació en el lloguer d'espais de la UAB per fer-hi congressos, conferències i activitats socials. Els Alumni UAB Premium teniu un descompte d'un 15% en el lloguer de Casa Convalescència i d'un 10% en el lloger dels apartaments Vila Universitària. Contacte: agencia.promocio@uab.cat / 93 581 74 01 / www.uabcampus.catL'Hotel Campus situat al campus de la UAB a Bellaterra, és un entorn idoni per a celebrar-hi reunions, congressos, celebracions. Compta amb 104 habitacions. Els Alumni UAB Premium gaudiu de les condicions de la comunitat universitària UAB.


Serveis científico-tècnics
A la UAB comptem amb laboratoris i instal·lacions que integren infraestructures i grans equipaments dedicats a la realització de tècniques especialitzades. Estan dotats de personal altament qualificat i en permanent formació, que ofereix assessorament i suport tècnic a mida. Els Alumni UAB Premium tenen la possibilitat d'utilitzar l'ampli ventall de prestacions que ofereixen.