Inici > Viure > Plànols i transports > Transports

Plànols i transports


La Universitat Autònoma de Barcelona té el seu campus central a Bellaterra (Cerdanyola del Vallès), situat a 20 km de Barcelona, entre Sabadell i Sant Cugat del Vallès.
La UAB té altres centres: a Sabadell (Facultat d'Economia i Empresa), i a Barcelona i Badalona (unitats docents de la Facultat de Medicina).
A Barcelona, l'edifici UAB-Casa Convalescència acull cursos de formació continuada especialment en l'àmbit de ciències de la salut i de la vida.
La majoria de les escoles adscrites o vinculades a la UAB són a Barcelona ciutat o al campus de Bellaterra, però també n'hi ha a Sant Cugat del Vallès, Terrassa, Mollet del Vallès i Manresa.

Plànols
 Transports 
Amb autobús
Amb cotxe
Ajuts i descomptes

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC)
Línia Barcelona/Sabadell (S2), estació Universitat Autònoma. Les estacions des de Barcelona són: Catalunya, Provença, Gràcia, Muntaner i Sarrià; i al Vallès cal afegir-hi Sant Cugat, Sant Quirze i Sabadell com a ciutats destacades. Aquesta línia comunica Sant Cugat amb la línia S1 (Terrassa i Rubí). S'aturen a  la UAB tots els trens amb direcció Sabadell, UAB o Barcelona de la línia S2. La durada del trajecte des de Barcelona és de trenta minuts. Hi ha trens cada deu minuts aproximadament.
Podeu consultar els horaris al telèfon 93 205 15 15 o al web dels FGC .

RENFE (Red Nacional de Ferrocarriles Españoles)
Línia C7 estació Cerdanyola Universitat. Des de Barcelona -estacions de Sants, Plaça Catalunya, Arc del Triomf i Sant Andreu Arenal- fins a Cerdanyola-Universitat. La duració del trajecte des de Barcelona és d'uns trenta minuts, amb una freqüència de pas de trenta minuts. En els viatges en grups de més de 10 persones els adults tenen un descompte del 40%.
Podeu consultar els horaris al telèfon 93 490 02 02 o al web de RENFE.

Servei gratuït d'autobusos
Desde l'estació a la Universitat hi ha un servei gratuït d'autobusos que comunica l'estació amb els diferents edificis del campus.

Horaris del nou servei de bus intern (5 línies) (pdf MB)
Mapa de les línies d'autobús (pdf: 0,18 MB)
Troba la teva línia segons origen i destinació (pdf: 0,29 MB)
 

 

 

2015 Universitat Autònoma de Barcelona