Inici > Viure > PlÓnols i transports

PlÓnols i transports


La Universitat Autònoma de Barcelona té el seu campus central a Bellaterra (Cerdanyola del Vallès), situat a 20 km de Barcelona, entre Sabadell i Sant Cugat del Vallès.
La UAB té altres centres: a Sabadell (Facultat d'Economia i Empresa), i a Barcelona i Badalona (unitats docents de la Facultat de Medicina).
A Barcelona, l'edifici UAB-Casa Convalescència acull cursos de formació continuada especialment en l'àmbit de ciències de la salut i de la vida.
La majoria de les escoles adscrites o vinculades a la UAB són a Barcelona ciutat o al campus de Bellaterra, però també n'hi ha a Sant Cugat del Vallès, Terrassa, Mollet del Vallès i Manresa.

 PlÓnols 
Transports
Accessos al campus de la UAB

Els mapes següents us permetran localitzar tots els edificis que composen el campus de la UAB però, també, us ajudaran a trobar la ubicació física dels departaments, dels centres i els instituts de recerca, dels serveis de la Universitat i dels altres elements que tenen el seu emplaçament al campus de Cerdanyola del Vallès.

Aquests plànols han estat elaborats pel Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF), el grup de recerca MiraMon i el Servei de Prevenció i de Medi Ambient (SEPMA) amb el patrocini de la Fundació Territori i Paisatge. Els plànols incorporen funcionalitats afegides com ara la possibilitat d'aplicar diverses capes als mapes per situar millor els elements: capa d'edificacions, d'itineraris, de xarxes viàries, de fotografies aèries, etc.

PlÓnol de la UAB. EstÓtic
 

 

 

2017 Universitat Autònoma de Barcelona