Viu a la UAB

La Salut Mental i les sèries de TV: tractament i estigma

La Salut Mental i les sèries de TV: tractament i estigma


L’activitat La Salut Mental i les sèries de TV: tractament i estigma té com a objectiu sensibilitzar a la comunitat universitària vers els estigmes de la salut mental a través de l’anàlisi de productes culturals.

Amb el suport del visionat de sèries de TV i/o pel·lícules es preten donar eines als alumnes per a identificar conductes estigmatitzants envers problemes de salut mental.

Aquí trobareu el programa de l'activitat.

Dates i horari
Del 15 de març al 28 de juny.
Dijous de 14 h a 16 h.

Lloc de realització
Sala Annexa de l’Hotel d’Entitats
Placa Cívica
Campus UAB

Preu
25 €
Amb aquesta activitat es poden reconèixer 2 crèdits ECTS.

Pel reconeixement, cal una assistència i participació activa en el 80 % de les sessions, i la participació a un blog habilitat per a tal objectiu.

Inscripcions obertes fins al 12 de Març de 2018

Nom *
Cognoms *
DNI *
NIU *
Facultat *
Correu electrònic *
Telèfon de contacte *

Les vostres dades seran incorporades al fitxer d'inscripcions de l'Àmbit de Participació, creat per la Universitat Autònoma de Barcelona amb la finalitat de gestionar les inscripcions de les activitats organitzades per les entitats de l'Àmbit de Participació, i comunicació de la informació, canvis o estat de les inscripcions. D'acord amb la llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició respecte de les vostres dades davant la Secretaria General de la UAB, Campus Universitari de Bellaterra (Cerdanyola del Vallès), edifici del Rectorat, o mitjançant el correu electrònic ambit.participacio@uab.cat

Els camps marcats amb * són obligatoris