Viu a la UAB

UAB Talks

UAB Talks

El proper 26 de maig de 10h a 14h, UAB Talks a la Sala Teatre.

Les UAB Talks s'inspiren en les TED Talks, que es realitzen des de 1984 i tenen forma d’esdeveniments que reuneix experts en Tecnologia, Entreteniment i Disseny (d’aquí venen les seves sigles). Aquests esdeveniments són conferències en viu, organitzades de forma independent, sense ànim de lucre i dutes a terme per voluntaris. Són en bona mesura un fòrum local per a les idees dins de cada comunitat, amb el fi d’inspirar les persones a canviar per millorar les seves vides, el seu futur i el món. Però el lema segueix sent el mateix: “Idees que val la pena difondre”.

I, per què no portar aquesta idea a la universitat? Així van néixer les UAB Talks el 2015. Aquestes conferències es presenten com un projecte destinat a difondre temes d’interès per a tota la comunitat universitària. La primera UAB Talks va tenir lloc al març del 2015, on un dels impulsors del col·lectiu, va pujar a l’escenari per parlar sobre la comunicació no verbal i els secrets del llenguatge corporal.

Aquest curs se n'han fet dues trobades més, on Alejandro Valdebenito i Robert Ferrer ens van parlar de com despertar la creativitat i com sovint és més important el camí que fem que no pas la meta. El dia 26 de maig, doncs, tornem a la Sala Teatre amb UAB Talks amb més ponents que durant tot el matí ens parlaran de temes molt diversos. A més, comptem amb el nou espai U-TALK, on el protagonista aquest cop ets tu!26 de maig de 2016
A partir de les 10h a la Sala Teatre


10.00h Obertura de portes
10.30h "Vuela hasta tu sueño"
Jordi Llonch – CEO de Sharing Academy. Aquest any ha guanyat el premi a la millor app del món al Mobile World Congress con Sharing Academy, la plataforma de classes particulars entre universitaris, i ens parlarà d'una preocupació que l'ha dut a cambiar la seva vida: l'educación.

10.45 "Mi lucha contra el cáncer"
#MiCompañeroDeViaje
11.05h U-TALK

11.15h "Las tres conexiones del éxito"
En Darío T. Villena, CEO d'Odder, ens explica com combinar els tres nexes que configuren la clau de l'èxit: el relacional (networking), el personal (self-awareness) i el computacional (Internet Of Things).
12.05h U-TALK
12.15h  "Creactiva't: crear per a activar-se"
Carles Ribes, cantant grup AMÉLIE, avorrit del que li ensenyaven a l'escola, va decidir traçar el seu propi camí. Des dels 16 anys ha fet de la comunicació creativa la seva forma de vida.

12.30h "La rara història d'una start-up"
Arnau Navarro, creador de Grou App, ens explica la història de la start-up que ha guanyat el premi a la millor iniciativa universitària d'Espanya, guanyadora del Global Student Entepreneur Awards 2016 a Madrid.
12.45h "¿Cómo será la magia del futuro?"
Tecnomagos, Xavi Martinez i David Riudor (Mag Xavi i Mag Dariu), fusionen la màgia i les noves tecnologies. Amb un estil fresc i modern, aquests dos joves han canviat la vareta i el barret de copa pels iPads i els drons.