Visites i viatges per estudiants internacionals

Durant tot el curs s'organitzen diverses sortides arreu de Catalunya adreçades a estudiants internacionals de la UAB. Es tracta de que coneguin més i millor la realitat i la cultura catalana, alhora que es fomenta la relació amb altres estudiants internacionals.

El proper dissabte 26 de novembre hem organitzat una sortida a la ciutat de Tarragona. Aquesta inclourà una visita guiada per la Tarragona romana, coneix la història de Tarragona mitjançant els seus principals monument conservats d’aquella època. El preu total de la sortida és de 10€ i inclou l'autocar i la visita guiada en castellà. És una bona oportunitat per visitar una de les ciutats més maques de Catalunya.

Si voleu venir, heu d'omplir el següent formulari i venir a fer el pagament dels 10€ el més aviat possible.

Per obtenir més informació, ens podeu enviar un correu a intercanvi.estudiants@uab.cat

PLACES EXHAURIDES

Nom *
Cognoms *
NIU *
Facultat *
Correu electrònic *
Telèfon *

Les vostres dades seran incorporades al fitxer d'inscripcions de l'Àmbit de Participació, creat per la Universitat Autònoma de Barcelona amb la finalitat de gestionar les inscripcions de les activitats organitzades per les entitats de l'Àmbit de Participació, i comunicació de la informació, canvis o estat de les inscripcions. D'acord amb la llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició respecte de les vostres dades davant la Secretaria General de la UAB, Campus Universitari de Bellaterra (Cerdanyola del Vallès), edifici del Rectorat, o mitjançant el correu electrònic ambit.participacio@uab.cat

Els camps marcats amb * són obligatoris

Tothom que ho vulgui, al llarg del curs podrà rebre informació de totes les sortides al correu electrònic. En cas que no fos així, ens pots escriure a intercanvi.estudiants@uab.cat 

Calendari de sortides pel curs 2016/2017.

- Girona :
22 d'octubre
- Tarragona : 26 de novembre

- Museo Dalí : 4 de març
- Montserrat : 1 d'abril
- Sitges: 20 de maig
 
Les inscripcions a les sortides s'obriran dues setmanes abans de la data. Aquestes es realitzaran a través del nostre web. El preu de la sortida és de 10€ (15€ el Museu Dalí) i inclou l'autobús i la visita guiada.