Viu a la UAB

Visites i viatges per a estudiants internacionals

Durant tot el curs s'organitzen diverses sortides arreu de Catalunya adreçades a estudiants internacionals de la UAB. Es tracta que coneguin més i millor la realitat i la cultura catalanes, alhora que es fomenta la seva relació amb altres estudiants internacionals.

La propera sortida prevista es durà a terme dissabte 4 de març al Teatre-Museu Dalí. Situat on hi havia l’antic Teatre Municipal, és un museu dedicat completament a Salvador Dalí, on podreu trobar les obres més característiques d’aquest peculiar artista mundialment conegut. El preu total de la sortida és de 15€ i inclou l’autocar i la visita guiada en castellà pel museu. És una bona oportunitat per a conèixer a l'artista català.

Aquí teniu el formulari d'inscripció per poder venir a la sortida:

Nom *
Cognoms *
Correu electrònic *
Facultat *
NIU *
Telèfon  *

Les vostres dades seran incorporades al fitxer d'inscripcions de l'Àmbit de Participació, creat per la Universitat Autònoma de Barcelona amb la finalitat de gestionar les inscripcions de les activitats organitzades per les entitats de l'Àmbit de Participació, i comunicació de la informació, canvis o estat de les inscripcions. D'acord amb la llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició respecte de les vostres dades davant la Secretaria General de la UAB, Campus Universitari de Bellaterra (Cerdanyola del Vallès), edifici del Rectorat, o mitjançant el correu electrònic ambit.participacio@uab.cat

Els camps marcats amb * són obligatoris


Al llarg del curs anireu rebent informació de totes les sortides al correu electrònic. En cas que no sigui així, ens podeu escriure’ns a: intercanvi.estudiants@uab.cat.

Calendari de sortides pel curs 2016/2017:
 
1r semestre:
-       Girona: 22 d'octubre.
-       Tarragona: 26 de novembre.
 
2n semestre:
-       Museu Dalí: 4 de març.
-       Montserrat: 1 d'abril.
-       Sitges: 20 de maig.
 
En general, les inscripcions a les sortides s'obriran dues setmanes abans de la data i es realitzaran a través del nostre web. El preu de les sortides és de 10 € (la sortida al Museu Dalí té un preu de 15 €) i inclou l'autobús i la visita guiada.

Benvingut al campus de la UAB