Parc de Recerca

El Racó de l'Emprenedor

Un espai per compartir experiències i crear sinèrgies entre empreses


El Parc de Recerca UAB ha posat en marxa un espai on les empreses i emprenedors adherits a la seva xarxa poden compartir i intercanviar experiències i coneixements. L’objectiu d’aquestes trobades és incentivar les sinèrgies i la col·laboració alhora d’oferir l’oportunitat a les empreses de difondre el seu projecte davant d’altres emprenedors.
 

Si ets expert en alguna temàtica que pugui ajudar a altres
emprenedors, contacta amb nosaltres i fes una proposta


Properes sessions

25/04/2017 · Onzena sessió · Pragmatic Diagnostics

Sergi Gassó, fundador i CTO de l'empresa Pragmatic Diagnostics explicarà la seva experiència alhora d'aixecar una empresa només de la mà de clients. Són sempre necessaris els inversors?
Inscripció

 

17/05/2017 · Dotzena sessió · Inèdit Innovació

Jordi Oliver, CEO de l'empresa Inèdit Innovació explicarà els canvis que ha hagut d'afrontar per passar de ser un emprenedor a ser un empresari.
Inscripció
 

Sessions anteriors

19/10/2016 · Decena sessió · Sepmag Systems

Lluís Martínez, fundador i CTO de l'empresa SEPMAG explicarà la seva experiència en la cerca de finançament i compartirà el seu aprenentatge alhora de conviure amb inversors. Són sempre la millor opció?

 

15/06/2016 · Novena sessió · Afinitica

Ramón Bacardit, CEO de l'empresa Afinitica explicarà com aixecar un negoci internacional des de Barcelona.


 

04/05/2016 · Vuitena sessió · Icar Vision

Xavier Codó, CEO de l'empresa Icar Vision Systems, parlarà de l’evolució del model de negoci de la seva empresa, des de la venda de projectes, passant pels productes i acabant en serveis.

 

13/04/2016 · Setena sessió  · Mass Factory

Jordi Roig, , investigador i fundador de l'empresa, parlarà sobre la seva experiència en la cerca de finançament privat ja que acaba de tancar la seva primera ronda de finançament.

 

02/03/2016 · Sisena sessió  · Devicare

Rosendo Garganta, CEO de Devicare va parlar de la seva experiència sobre les fases necessaries per desenvolupar i tirar endavant un Medical Device. 


 

17/02/2016 · Cinquena sessió  · Ability Pharmaceuticals

Carles Domènech, cofundador d'Ability Pharmaceuticals, va explicar la seva experiència en la cerca de finançament per a desenvolupar el fàrmac ABTL0812, que ja s'està provant en pacients amb càncer avançat.
 

04/06/2015 · Quarta sessió  · Aeris Tecnologies Ambientals

Els investigadors i emprenedors Javier Lafuente i Óscar Prado van explicar la seva experiència en la gestió de projectes competitius per activitats d'R+D+I, com ara ajudes Torres Quevedo, Nuclis i Horitzó 2020. A més, van parlar sobre aspectes relacionats amb les vendes i faran una introducció sobre les deduccions fiscals per activitats d'R+D. 
 

21/05/2015 · Tercera sessió · AEInnova

L'emprenedor Raúl Aragonés va explicar la seva experiència participant a concursos com una manera d'aconseguir fer els primers passos com empresa: cercar de finançament, agumentar la xarxa de contactes, millorar la visibilitat de l'empresa, etc.

 

18/12/2014 · Segona sessió · iMath Research 

Els emprenedors Isaac Pinyol i Iñigo Zubizarreta van presentar la versió beta del seu producte iMath Cloud, que permet realitzar anàlisis de dades de manera fàcil i senzilla des de qualsevol lloc o dispositiu ja que funciona en terminal o en servidor remot, a través d’accés a Internet. Igualment, el sistema dóna la possibilitat d’implementar i desenvolupar treballs col·laboratius, creant projectes conjunts i permetent compartir fitxers i entorns de treball.
 

17/07/2014 · Primera sessió  · Delectatech

Els emprenedors Marc Guerrero i Xavier Mallol van aportar el seu coneixement sobre posicionament web i eines per millorar la web d'empresa, etc.