FAS > Salut > Serveis > Assessorament

Des del Programa de Salut tenim un compromís amb el benestar dels i les estudiants del campus, i és per això que promocionem la salut en els àmbits de drogues, la sexualitat i l'afectivitat i les infeccions de transmissió sexual -com el VIH, la sífilis, el virus del papil·loma humà, l'hepatitis, la gonorrea, etc-, els trastorns de la conducta alimentària... És per això que atenem les consultes que les i els estudiants ens vulguin fer arribar i les orientem i/o derivem cap als centres de referència oportuns. En aquest sentit, per exemple, dirigim les persones que ho vulguin a centres en què es poden realitzar la prova ràpida del VIH gratuïtament.

A més, al Programa disposem de professionals qualificades que poden, en aquells casos que ho requereixin, oferir un servei d’assessorament personalitzat de major profunditat. Podem orientar sobre temàtiques de salut (com funciona la prova del VIH, què és el període finestra, quins signes o símptomes ens han de fer alarmar d’un possible trastorn...).

En casos particulars, es pot sol·licitar una sessió d’assessorament personalitzat amb una psicòloga clínica i de salut, que considerarà cada cas i el derivarà oportunament si és necessari. Per fer-ne ús, s’ha de demanar cita al telèfon 93 581 34 55.

És important remarcar que les consultes que ens facin arribar els i les estudiants seran tractades amb total confidencialitat.
 

© 2017 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats