Us presentem una sèrie de guies que us ajudaran a l'hora d'elaborar diversos tipus de treballs:
 • Com fer treballs de grau. Guia amb recomanacions per elaborar treballs acadèmics de grau: sobre metodologia, presentació, cerca d’informació, citacions i bibliografia, drets d’autor, treballs de fi de màster, tesis doctorals, publicació i altres recursos d’interès.
 • Treballs de Fi de Grau i drets autor. Quins drets tens com a creador d'un treball acadèmic? quins drets has de respectar a l'hora de fer el teu treball? quins continguts pots utilitzar? Com evitar el plagi? Com dipositar el Treball de Fi de Grau al Dipòsit Digital de Documents (DDD) de la UAB? Aquesta guia us ajudarà a resoldre dubtes.
 • Com fer treballs de postgrau.  Guia amb recomanacions per elaborar treballs acadèmics de postgrau: sobre metodologia, presentació, cerca d’informació, citacions i bibliografia, drets d’autor, treballs de fi de màster, tesis doctorals, publicació i altres recursos d’interès.
 • Treballs de Fi de Màster  i drets d'autor. Com incloure fragments de text o una imatge al TFM? Què està o no està permès segons la legislació vigent? A quins dipòsits digitals pots publicar el teu treball?. Aquesta guia us ajudarà a resoldre dubtes.
 • Recomanacions per elaborar tesis doctorals. Guia amb informació per trobar manuals per a l'elaboració de tesis doctorals al catàleg de les Biblioteques de la UAB. També conté recomanacions sobre el procés d'elaboració, presentació, lectura, inscripció, defensa i publicació de la tesi.
Disposeu d'altres  Guies d'ajuda que us ofereixen les biblioteques de la UAB.
 
Catàleg
Cerca a:

Web mòbil

 Propietat intel·lectual i accés obert                     Servei d'informació de les biblioteques - UAB