FAS > Programes socials

Volem millorar la situació de col·lectius que es troben en risc d’exclusió social a través dels valors i la participació del voluntariat

23/03/17
Programes Socials
Reflexió i art a la cloenda de l’exposició “Jo també sóc del barri. De gira/On tour”
El 16 de març es va celebrar la cloenda de “Jo també sóc del barri”, l’exposició d’art comunitari on s’han donat a conèixer un recull d’obres dutes a terme per menors i joves interns en centres educatius de justícia juvenil. La jornada ha presentat diverses experiències relacionades amb la creació artística en contextos no tradicionals. 
21/03/17
Programes Socials
El voluntariat que fa mentoria a Sabadell es reuneix per fer seguiment
El voluntariat del Projecte Mentoria Juvenil es troba per primer cop en un seminari per avaluar i fer seguiment de la seva experiència del voluntariat.
28/02/17
Programes Socials
Joves de Badia intercanvien històries amb altres joves d'arreu del món
A través del programa socioeducatiu Let’s Go, nens i nenes de Badia del Vallès estan participant en el projecte internacional Global Story Bridges, una iniciativa que connecta joves d’arreu del món mitjançant l’intercanvi de vídeos i històries en anglès.
24/02/17
Programes Socials
La investigació vinculada a Let’s Go rep un ajut Rercercaixa
El grup de recerca GREIP (Grup de Rercerca i Ensenyament i Interacció Plurilingües) i la FAS han guanyat un ajut de Recercaixa per desenvolupar la recerca vinculada al programa Let’s Go. La investigació vol fomentar que els docents es converteixin en agents transformadors de les pràctiques educatives en l’aprenentatge de l’anglès a partir de la seva participació en un projecte docent a instituts de Badia.
© 2017 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats