FAS > Programes socials

Volem millorar la situació de col·lectius que es troben en risc d’exclusió social a través dels valors i la participació del voluntariat

20/01/17
Programes Socials
Trobada sobre el paper dels mentors en el pas de la presó a la comunitat
Una trobada de mentors i mentores que participen al projecte “De la presó a la comunitat” serveix per intercanviar experiències del procés de mentoria i per conèixer de primera mà l'estat de la investigació. La jornada es va celebrar el 14 de gener al CaixaFòrum Barcelona.
22/12/16
Programes Socials
Treball educatiu en xarxa, denominador comú per l'èxit del reforç escolar
Agents que participen i fomenten l'èxit educatiu d'infants i joves debaten en una jornada sobre present i futur dels dispositius de reforç educatiu al Vallès Occidental a la UAB davant de 95 assistents.
28/11/16
Programes Socials
Jornada sobre els drets de les persones refugiades i migrants
El 14 de desembre la UAB acollirà la “Jornada de Diàleg sobre Drets Humans i Asil", que comptarà amb una xerrada introductòria d‘Arcadi Oliveres i amb diferents espais de diàleg on les persones assistents podran debatre amb entitats com l'Escola de Cultura de Pau, Stop Mare Mortum i CCAR, entre d’altres.
07/10/16
Programes Socials
Es busca voluntariat per donar suport a infants a les escoles
Vols adquirir experiència a la vegada que dones suport escolar a infants? Vols col·laborar en millorar l’èxit escolar i personal de nens i nenes de primària en situacions de risc d’exclusió? El programa CROMA té obertes places per fer voluntariat a les escoles.
© 2017 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats