FAS > Programes socials

Volem millorar la situació de col·lectius que es troben en risc d’exclusió social a través dels valors i la participació del voluntariat

16/06/17
Voluntariat
Com amb la mentoria sortir de presó pot ser més fàcil
El passat dimarts 30 de maig es va du a terme la darrera formació interna del Programa de Justícia de la FAS, sota el nom l’Experiència d'acompanyament post penitenciari. L’objectiu d’aquesta formació era donar l’oportunitat de conèixer el projecte De la Presó a la Comunitat més de prop centrant-se en la dimensió post penitenciaria a través de les visions de dues de les persones participants.
15/06/17
Programes Socials
385 joves participen al Campus Ítaca 2017
El programa socioeducatiu Campus Ítaca es desenvolupa al Campus de Bellaterra de la UAB durant els mesos de juny i juliol i té per objectiu donar més oportunitats a adolescents en situació econòmica desfavorable i amb un bon rendiment acadèmic per tal de motivar-los a continuar els seus estudis.
09/06/17
Programes Socials
La UAB obre nova convocatòria de Beques Salari Ítaca – Banco Santander
L’alumnat que hagi finalitzat estudis de batxillerat o cicles formatius de grau superior el curs 2016-2017 en un centre que hagi participat en qualsevol edició del Campus Ítaca, pot sol·licitar una beca salari per realitzar els seus estudis de grau a la UAB.
25/05/17
Voluntariat
Una cloenda per compartir experiències de l’acció social de la UAB
Participants dels diferents programes de la Fundació Autònoma Solidària valoren la feina feta durant el curs en un acte conduït pel periodista Jordi Llompart.
© 2017 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats