FAS > Programes socials

Volem millorar la situació de col·lectius que es troben en risc d’exclusió social a través dels valors i la participació del voluntariat

29/03/17
Col·labora
Porta llibres de segona mà per a l’alfabetització
En el marc del projecte Recicla cultura de la Fundació Servei Solidari, la FAS fa una crida a tota la comunitat universitària a donar llibres i a comprar-ne per tal de contribuir a un programa solidari d’aprenentatge de la llengua.
23/03/17
Programes Socials
Reflexió i art a la cloenda de l’exposició “Jo també sóc del barri. De gira/On tour”
El 16 de març es va celebrar la cloenda de “Jo també sóc del barri”, l’exposició d’art comunitari on s’han donat a conèixer un recull d’obres dutes a terme per menors i joves interns en centres educatius de justícia juvenil. La jornada ha presentat diverses experiències relacionades amb la creació artística en contextos no tradicionals. 
21/03/17
Voluntariat
El voluntariat que fa mentoria a Sabadell es reuneix per fer-ne el seguiment
El voluntariat del Projecte Mentoria Juvenil es troba per primer cop en un seminari per avaluar i fer seguiment de la seva experiència del voluntariat.
28/02/17
Programes Socials
Joves de Badia intercanvien històries amb altres joves d'arreu del món
A través del programa socioeducatiu Let’s Go, nens i nenes de Badia del Vallès estan participant en el projecte internacional Global Story Bridges, una iniciativa que connecta joves d’arreu del món mitjançant l’intercanvi de vídeos i històries en anglès.
© 2017 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats