FAS > Programes socials

Volem millorar la situació de col·lectius que es troben en risc d’exclusió social a través dels valors i la participació del voluntariat

17/04/18
Programes Socials
La neurociència i les arts visuals al CROMA 2.0
El programa socioeducatiu inicia dos nous projectes amb l’objectiu de despertar l’interès per l’aprenentatge dels infants en ciència i art. En aquesta ocasió, els tallers consten de sis sessions cadascun i hi col·laboren equips de recerca de l’Institut de Neurociències de la UAB, del CRECIM i de Social Inclusion & Disability, a través de la professora Mar Morón.
16/04/18
Programes Socials
Pel 23 d’abril la FAS es posa el davantal solidari
La FAS es vesteix de gala per celebrar la festa del llibre i omple d’activitats solidàries i participatives la jornada festiva. Enguany el Dinar Solidari del 23 d’abril serà l’activitat central de la diada però també n’hi haurà d’altres com el concurs de Relats eròtics o la parada de llibres de Recicla Cultura.
22/03/18
Programes Socials
La FAS participa en la mostra d’entitats del CP Brians 2
El voluntariat del Programa de Justícia va col·laborar en la fira d’entitats del Centre Penitenciari Brians 2 organitzant una gimcana per als interns i donant a conèixer les activitats que dinamitzen al centre.
12/02/18
Programes Socials
Premis cinematogràfics a l’Institut Badia
Alumnes de segon d’ESO participen en un projecte creatiu per produir un curtmetratge. L’activitat compta amb la col·laboració del programa socioeducatiu Let’s GO! i culminarà amb una cerimònia de presentació i entrega de premis el 23 de febrer. El jurat expert està composat per persones vinculades a la comunicació i a l’educació dins l’entorn UAB
© 2018 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats