FAS > Programes socials

Volem millorar la situació de col·lectius que es troben en risc d’exclusió social a través dels valors i la participació del voluntariat

24/11/17
Programes Socials
El programa CROMA es reinventa
El voluntariat socioeducatiu de la FAS aposta per encetar una nova etapa amb nous objectius adaptats a la realitat actual. Entre d’altres premisses, el CROMA vol reforçar la vinculació de la universitat amb les escoles de primària i també despertar l’interès dels infants per l’aprenentatge. El programa compta amb 21 escoles del Vallès Occidental pel curs 2017-2018.
24/10/17
Programes Socials
Finalitza la mentoria al projecte “De la presó a la comunitat”
Amb un acte a l’edifici històric de la Universitat de Barcelona es va posar punt i final a la part experimental del projecte. Tot i que els resultats es publicaran presumiblement durant el 2018, la participació i les experiències dels que han finalitzat la mentoria han estat molt positives. 
17/07/17
Programes Socials
Finalitza el Campus Ítaca 2017
El Campus Ítaca 2017, un programa socioeducatiu de la UA, ha finalitzat aquest 14 de juliol amb la participació de 385 joves que distribuïts en dos torns han pogut, a partir d'activitats acadèmiques i lúdiques, saber de primera mà què és la universitat.
07/07/17
Programes Socials
Comença el segon torn del Campus Ítaca d'enguany
El primer torn del Campus Ítaca d'enguany va acabar el 4 de juliol amb un acte de cloenda en què els estudiants que hi han participat van presentar els resultats dels seus treballs. I dia 6, va començar el segon torn que s'allargarà fins el 14 de juliol.
© 2017 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats