Universitat Autònoma de Barcelona Màsters i postgraus UAB

Màsters i Postgraus UAB > Doctorats > Avís legal

Avís legal


Les vostres dades personals s’incorporaran al fitxer de dades Comunicació i Promoció, creat amb la finalitat de rebre informació sobre els estudis, serveis i activitats de la Universitat Autònoma de Barcelona. Aquest fitxer de dades és propietat de la UAB, amb domicili al campus de Bellaterra, edifici del Rectorat, 08193, Bellaterra (Cerdanyola del Vallès). Les dades podran ser cedides a la Fundació Universitat Autònoma de Barcelona per a la mateixa finalitat.
D'acord amb el que preveu la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel.lació i oposició davant la Secretaria General de la UAB, a l'Edifici del Rectorat, o enviant un correu electrònic a l'adreça promocio@uab.cat.

«Vaig escollir la UAB perquè volia conèixer Europa i viure en una ciutat oberta, cosmopolita i amb un important progrés econòmic.»

Xie Fang, Xina

Xie Fang (China)

Master en Administració i direcció de comerços i distribució

 

Contacta'ns!

ed.matricula
93 581 30 10
Atenció a l'usuari

 

 

 

 

 

El Postgrau UAB t'ofereix un ampli catàleg de màsters, postgraus, cursos i doctorats a Barcelona orientats a crear
els professionals i investigadors que demanden els sectors econòmics i socials més innovadors. Són els postgraus i màsters UAB:
una inversió en la teva carrera laboral amb la garantia i el prestigi de la Universitat Autònoma de Barcelona.

© 2018 Universitat Autònoma de Barcelona - Tots els drets reservats