A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet i Campus Virtual
 LA FACULTAT    ELS ESTUDIS    PRACTICUM    MOBILITAT I INTERCANVI    INFORMACIÓ ACADÈMICA    RECERCA  
 Inici  Pdi  Eines 

EINES                 


Correu UAB

És l’eina de comunicación obligatòria entre els membres de la comunitat universitària i els seus organismes. Si ho preferiu, podeu redireccionar aquest correu al vostre personal i d’ús quotidià.

  

GERES

És l’aplicació informática per a fer reserves puntuals d’espais i aules.  El Suport Logístic i Punt d’Informació (SLiPI) de cada centre dóna suport amb l’aulari i la logística.

Intranet

És una plataforma amb informacions que la universitat posa al vostre abast i que és d’interés com a professorat de la UAB: àmbit laboral, àmbit econòmic, àmbit acadèmic, àmbit de la recerca, Gestions…

 
Ein@

És important que utilitzeu aquest aplicatiu per informar i actualitzar el vostre currículum
Campus Virtual

És una plataforma d’ús docent que proporciona un entorn virtual d’ús imprescindible per a la tasca docent del professorat per a gestionar el material docent, la comunicació amb els estudiants, l’avaluació, etc. de les assignatures impartides per un docent. Actualment es troba en procés de migració cap a les aules Moodle.

 

Moodle

Actualment estem en una nova etapa que té per objectiu completar la migració cap a les aules Moodle en substitució de l’entorn de Campus Clàssic. Aquest procés finalitzarà quan totes les assignatures del nou curs 2017-2018 estiguin a les aules Moodle.Sigm@-CDS

És l’aplicació informática d’introducció de les avaluacions dels estudiants i de traspàs i tancament de les actes generades. La Gestió Acadèmica de cada campus dóna suport amb tots aquests tràmits.

 Seu electrònica de la UAB

Accés a la seu electrònica de la UAB
Inici Mapa web Video inauguració
2018 Universitat Autònoma de Barcelona