A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Notícies Agenda
Informació Automodificacions de matrícula 2n semestre 2016/17
03.02.2017 Estudis  -  Us comuniquem que del 13 al 19 de febrer es podran realitzar automodificacions de matrícula del curs 2016/17 a través de la Secretaria Virtual: https://sia.uab.cat .

Automodificacions de matrícula

S'obre el segon període per automodificar la matrícula del curs 2016/17


El dilluns 13 de febrer, s'obre el segon període per realitzar automodificacions en la matrícula del curs acadèmic 2016-2017. El termini romandrà obert fins el diumenge 19 de febrer, inclòs.

Per poder realitzar la modificació de la matrícula per via telemàtica, cal accedir al portal web de la Secretaria Virtual: http://sia.uab.cat  > ALUMNES > Automodificació de Matrícula

Durant aqest termini podreu realitzar tantes automodificacions com vulgueu i serà el mateix aplicatiu qui us informarà en el moment si la modificació és possible o no.

Els estudiants que no puguin utilitzar aquest servei, segons les situacions recollides als criteris de modificació que podeu consultar a continuació, podreu sol.licitar la modificació de matricula de manera presencial a la Gestió Acadèmica de la Facultat. En aquest útlim cas, heu de respectar els terminis de sol.licitud i l'horari d'atenció al públic:

- Dilluns, dimarts i dimecres: de 10 a 13 h i de 15:30 a 18:30 h
- Dijous: de 15:30 a 18:30 h
- Divendres: de 10 a 13 h

Es podrà consultar la resolució de les sol.licituds presentasdes a la Gestió Acadèmica a partir del 27 de febrer a través del portal web de la Secretaria Virtual: https://sia.uab.cat > ALUMNES > Consulta i reimpressió de matrícula.
Les resolucions denegatòries s'informaran mitjançant el correu electrònic de l'estudiant, que haurà de passar per la Gestió Acadèmica a recollir-la.

- Criteris d'automodificació de matrícula

- Manual d'automodificació de matrícula
 

 
Anar a Notícies
Arxiu de notícies
Categoria
Des de
Fins a
Paraula clau
Gestió acadèmica
93 581 18 55
Enviar correu
Inici Mapa del Web Contactar Sobre el web
2018 Universitat Autònoma de Barcelona