A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Notícies Agenda
Informació sol.licituds places pràctiques externes del Màster Universitari en Psicologia General Sanitària
09.11.2016 Estudis  -  Us comuniquem que el dijous 17 de novembre de 2016, s'obrirà el termini per sol.licitar una plaça per realitzar les pràctiques curriculars del Màster Universitari en Psicologia General Sanitària.

Us comuniquem que dijous 17 de novembre de 2016, s’obrirà el termini per sol·licitar una plaça per realitzar les pràctiques curriculars del Màster Universitari en Psicologia General Sanitària: 30 ECTS corresponents als mòduls 43424 Pràctiques Externes I (curs acadèmic 2016-2017) i 43425 Pràctiques Externes II (curs acadèmic 2017-2018).

La sol·licitud de la plaça i l’adjudicació definitiva es faran on-line.

La connexió a l’aplicatiu la podreu realitzar des de la web de la Facultat http://www.uab.cat/psicologia/ > Apartat AVISOS, d’acord amb el següent calendari:

• Del 17 al 20 de novembre (ambdós inclosos): Termini per fer les sol·licituds.
• 23 de novembre: Assignació de les places. Els/les estudiants rebreu la informació de la plaça assignada mitjançant el vostre correu-e.
• 24 de novembre: Acceptació o Renúncia de la plaça assignada. Aquest pas és un requisit obligatori per a obtenir definitivament la plaça o per poder continuar amb el procés d’assignació en cas de renúncia o en el cas de no haver obtingut una plaça de les sol·licitades. • 28 de novembre: 2n termini de sol·licitud per als/les estudiants sense assignació de places o amb renúncia de plaça assignada el 23 de novembre.
• 30 de novembre: Assignació de les places. Els/les estudiants rebreu la informació de la plaça assignada mitjançant el vostre correu-e.
• 1 de desembre: Acceptació o renúncia de la plaça assignada. Aquest pas és un requisit obligatori per a poder obtenir definitivament la plaça o per poder continuar amb el procés d’assignació en cas de renúncia o en el cas de no haver obtingut una plaça de les sol·licitades.
• 2 de desembre: Finalització del procés. Si, després d’aquesta data, quedés algun/a estudiant sense plaça assignada, se li adjudicaria manualment previ acord amb la coordinadora Maria Álvarez Moleiro.

El criteri que s’utilitzarà per a adjudicar-vos una plaça és el barem de l’expedient acadèmic de la titulació finalitzada que us va donar accés al Màster.
Mentre estigui obert el termini de sol·licitud de plaça, podreu canviar la selecció realitzada tantes vegades com vulgueu.

En el moment de realitzar la sol·licitud, d’entre tota l’oferta disponible, haureu de seleccionar un mínim de 8 places i un màxim de 16. Us recomanem que, en el moment de fer la sol·licitud on-line consulteu de nou, al mateix aplicatiu, l’oferta de places, ja que estem actualitzant algunes dades.

Consulta oferta de places de pràctiques

Sol.licitud places de pràctiques

 
Anar a Notícies
Arxiu de notícies
Categoria
Des de
Fins a
Paraula clau
Gestió acadèmica
93 581 18 55
Enviar correu
Inici Mapa del Web Contactar Sobre el web
2018 Universitat Autònoma de Barcelona