A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Notícies
La IV edició de la # MEMEnginy18 escalfa motors
10.04.2018  - 
#MEMEnginy és la fira tecnològica anual de referència de la Universitat Autònoma de Barcelona que es celebra a l'Escola d'Enginyeria i té l'objectiu d'apropar el món professional a la universitat i promoure les noves tecnologies facilitant la creació de sinergies estratègiques entre empresa i institució. Està organitzada pel Consell d'Estudiants de l'Escola d'Enginyeria, conjuntament i gràcies al suport de l'Escola d'Enginyeria de la Universitat Autònoma de Barcelona.
 

La jornada tindrà lloc el proper 26 d'abril de 2018, de 12.00 a 18.00 h. L'esdeveniment es divideix en tres parts principalment. Un bloc format per una sèrie de tracks de conferències que oferiran als estudiants una finestra oberta al futur, on descobrir les noves tendències de la tecnologia. Parlem de les fàbriques del demà, la impressió 3D i la fabricació. Anem un pas més enllà en el que fa referència la tecnologia; la realitat virtual, l'aprenentatge humà i el futur de l'entreteniment. Tecnologies tan a l'ordre del dia com blockchain, els següent passos i el seu impacte en el societat actual. Ens acostem al món més científic explicant els últims avenços i novetats de l'enginyeria química i alcem el vol per endinsar-nos de ple en la gestió aeronàutica i aterrar a les ciutats del demà o smart cities.

L'esdeveniment també està format per un altre bloc en el qual s'engloba un fòrum d'ocupació, on les empreses i institucions trobaran el marc perfecte per contactar amb els estudiants de l'Escola d'Enginyeria, i altres centres de la universitat, i donar a conèixer els seus programes de pràctiques i / o ofertes laborals. Un pas més en endavant per millorar la professionalització dels nostres estudiants i poder desenvolupar unes competències transversals necessàries en la canviant societat actual. Estudiants, professionals i visitants. Enginyers i futurs enginyers del sector. Un esdeveniment internacional amb empreses de tot el món i sectors molt diversos com companyies del sector de les tecnologies de la informació, plataformes desenvolupats de programari, companyies de seguretat, proveïdors de serveis i telecomunicacions, companyies d'automatització industrial, d'enginyeria de processos, associacions industrials i aerolínies, entre d'altres.

Dins d'aquesta fira d'empreses s'exposarà tota una mostra de tecnologia. Els estudiants podran veure de primera mà i experimentar amb els avenços en desenvolupament que s'utilitzen actualment en entorns reals, amb la tecnologia que ells en un futur també treballaran. Es mostraran tecnologies que serveixen per crear nous productes i serveis. Com les noves tecnologies poden ser útil per solucionar problemes del món real.

#MEMEnginy vol ser un punt de trobada entre tota la comunitat educativa, estudiants, docents i investigadors, personal d'administració i serveis i empreses del sector per tal d'establir sinergies positives que beneficiïn ambdues parts. Es proposa llavors una jornada dins de la qual la innovació destaca per la incorporació i fusió de les tres branques principals de l'esdeveniment; el fòrum d'ocupació, dins del qual s'organitza la mostra de tecnologia i els diferents tracks de conferències, juntament amb la resta d'activitats paral·leles.
Autor  Escola d'Enginyeria UAB
Més informació
Pàgina web de la #MEMEnginy18
 
Anar a Notícies
Arxiu de notícies
Categoria
Des de
Fins a
Paraula clau
Les notícies més destacades i l'agenda de la UAB
Publicació científica de caràcter divulgatiu
Si vols enviar una notícia fes clic i omple el formulari.
Contacta
Si tens algun dubte sobre una notícia o desitges més informació
+ 34 93 581 33 33
Enviar correu
Inici
2018 Universitat Autònoma de Barcelona