A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Notícies Agenda
Jornada Debat: "Kit bàsic de la carrera científica"
KitBasic-CarreraCientifica 16.01.2017 Estudiar  -  La jornada tindrà lloc el dia 10 de febrer a partir de les 9.30h i fins les 13.40h, a la Sala d'Actes de l'Edifici C.

Ens plau convidar-vos a la jornada commemorativa de l'11 de febrer, dia internacional de la dona i de la noia a la ciència, organitzada per la Facultat de Ciències, l’Observatori per a la Igualtat de la UAB i l’Associació de dones investigadores i tecnològiques a Catalunya.

La jornada debat “Kit bàsic de la carrera científica”, que tindrà lloc el proper 10 de febrer de 9:30h a 13:40h a la Sala d'Actes de l'Edifici C, pretén donar a conèixer i discutir entre d'altres el sistema actual de carrera investigadora, les polítiques científiques, els indicadors d’excel·lència i els efectes en la societat en general i en les dones en particular.  L’acte, per tant, va dirigit a tota persona, dones i homes, interessada en la carrera científica, així com en polítiques d'equitat.
 
L’acte és gratuït i no requereix inscripció prèvia. Tanmateix, aquelles persones que necessitin certificat d'assistència hauran de realitzar la petició prèvia a vdg.estudiants.ciencies@uab.cat

Us adjuntem el cartell informatiu i us animem a participar-hi activament.
 
Rebeu una salutació ben cordial,
 
Antoni Méndez                Gemma Garcia
Degà                             Vicedegana d'Estudiants
Més informació
Agenda "Kit Bàsic de la Carrera Científica"
 
Anar a Notícies
Arxiu de notícies
Categoria
Des de
Fins a
Paraula clau
Contacta
Si tens algun dubte sobre una notícia o desitges més informació
+ 34 93 581 14 67
Enviar correu
Inici Mapa del Web
2018 Universitat Autònoma de Barcelona