A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Notícies Agenda
Eleccions de la Junta de la Facultat
06.10.2017 La Facultat  -  A partir del 6 d'Octubre sobre el procés pel qual els estudiants de la Facultat de Biociències de la Universitat Autònoma de Barcelona escolliran, per sistema de votació electrònica, els seus representants a la Junta de la Facultat.
Us informen que la Facultat de Ciències convoca eleccions de representats d’estudiants (sector C) a la Junta de Facultat.

Per aquestes eleccions s’utilitzarà el sistema de votació electrònica, tal com ja es va fer en les darreres eleccions a Junta de Facultat de Ciències.

La Junta de Facultat reglament de la Facultat és el màxim òrgan de govern de la Facultat, és formada per representants del personal acadèmic, del personal investigador en formació, de l’alumnat i del personal d’administració i serveis. Pel que fa al sector C (alumnat) hi pot haver fins a 52 representants distribuïts proporcionalment per titulacions. Aquest novembre els estudiants estan cridats a escollir representants per a cobrir les vacants existents del seu sector Vacants de les eleccions al sector C

Aquestes votacions a la Junta de la Facultat de Ciències tindran lloc des de les 10:00 hores del dimarts 28 de novembre fins a les 12:00 del dimecres 29 de novembre de 2017.

Accés a la Seu Electrònica

Per votar us haureu d’identificar amb el vostre NIU i la contrasenya. S’ha de tenir en compte que no haureu votat fins que no confirmeu el vot (no n’hi ha prou validant-lo). Cada votant podrà emetre el seu vot tants cops com vulgui dins del període actiu de votació però només es comptabilitzarà el sentit del seu darrer vot.

CALENDARI ELECTORAL SECTOR C 2017 FACULTAT DE CIÈNCIES
Més informació
Formulari presentació candidatura sector C
 
Anar a Notícies
Arxiu de notícies
Categoria
Des de
Fins a
Paraula clau
Contacta
Si tens algun dubte sobre una notícia o desitges més informació
+ 34 93 581 14 67
Enviar correu
Inici Mapa del Web
2018 Universitat Autònoma de Barcelona