A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet Campus virtual Twitter Facebook
 LA FACULTAT    ELS ESTUDIS    MOBILITAT I INTERCANVI    INFORMACIÓ ACADÈMICA    RECERCA  
 Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia  La facultat  Suport informàtic 
  

Servei d'Informàtica Distribuïda de Ciències Socials (SID)

El Servei d'Informàtica de la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia està integrat dins d'una unitat de servei anomenada Servei d'Informàtica Distribuïda (SID) de Ciències Socials, el qual depèn alhora del Servei d'Informàtica (SI) de la UAB.

El SID de Ciències Socials constitueix una unitat territorial destinada a atendre les necessitats d'assistència i suport informàtic dels usuaris/res de docència, recerca i gestió. Els usuaris d'aquest servei són els centres, departaments, unitats departamentals, instituts, centres espacials de recerca, serveis i centres d'estudis vinculats a les tres facultats de Ciències Socials.

Web del Servei d'Informàtica Distribuïda

 

Laboratori d'Idiomes i Aula Multimèdia (LIAM)

El LIAM és un laboratori d'idiomes multimèdia i una aula multidisciplinar de tecnologia digital, que va néixer durant el curs 2002-2003 com a part de les aules d'informàtica del SID de CC. Socials de la UAB. Està equipada amb maquinari i programari destinats tant a l'aprenentatge d'idiomes com a la seva utilització en qualsevol activitat docent que vulgui fer servir el suport de recursos multimèdia. L'objectiu del LIAM és oferir a l'alumnat i als docents recursos en noves tecnologies de la informació i la comunicació destinats a la formació i a la recerca.

L'horari del LIAM és de 8:30 a 20 hores.

 

Inici Sobre el Web
2018 Universitat Autònoma de Barcelona